Haberler

Vali Mehmet Ceylan, Nevşehir'e Veda Etti

Abone Ol

Nevşehir'den Tekirdağ Valiliği'ne atanan Mehmet Ceylan, "3 yıl boyunca görev yaptığım Nevşehir, hayatımın en önemli dönüm noktalarından biridir.

Nevşehir'den Tekirdağ Valiliği'ne atanan Mehmet Ceylan, "3 yıl boyunca görev yaptığım Nevşehir, hayatımın en önemli dönüm noktalarından biridir. Bundan sonra da unutamayacağım bir yer olarak kalacaktır" dedi.

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ'a Vali olarak atanan Mehmet Ceylan, Uçhisar beldesinde bulunan bir otelde düzenlenen iftar programıyla Nevşehir bürokrasisi ve halkına veda etti. Programa Vali Mehmet Ceylan'ın yanı sıra Vali Yardımcıları, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilçe ve belde belediye başkanları, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve daire müdürleri katıldı.

Vali Mehmet Ceylan, 3 yıl önce Nevşehir'e Vali olarak atandığında, 'inşallah, Allah utandırmaz, buradan gönül hoşluğuyla, değerli dostlar kazanarak ayrılırım' diye dua ettiğini söyledi. 3 yıl boyunca Nevşehir'e ve halka hizmet etme imkanını elde ettiğini söyleyen Ceylan " Bu hizmetleri bir ekip ruhuyla yaptık. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Bu hizmetlerin yapılmasında katkı sağlayan başta milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, daire müdürlerimiz, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerimiz ve tüm Nevşehir halkına ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Burada hoş bir seda bırakabildiysem, çok mutlu olurum" dedi.

Konuşmaların sonrasında Vali Mehmet Ceylan'a Vali Yardımcısı Ahmet Soley tarafından kilim, Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından da tablo hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Ünver Tekirdağ Nevşehir Uçhisar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title