Haberler

Vali Oğuz, Engelliler Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Vali Memduh Oğuz, Vali Yardımcısı Dr. Kadri Canan ile birlikte Engelliler Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Oğuz'a merkezin çalışmaları hakkında bilgiler veren Engelliler Koordinasyon Merkezi Görevlisi Kadriye Bilgiç, merkezin kısa süre önce açılmasına karşın yoğun talep geldiğini belirterek, merkeze gelen talep ve şikâyetleri ilgili kurum ve kuruluşlara ivedilikle ilettiğini söyledi.

Merkeze gelme imkânı olmayan engellilerin 0.246.2234900 ve 0.541.2371432 numaralı telefonlardan ulaşabileceğini belirten Bilgiç, talep ve şikâyetleri dinlemek üzere engellilerin evlerine de gidebileceğini söyledi.

Kısa süre önce açılmasına karşın çok fazla müracaatın olmasının engelliler koordinasyon merkezinin ne kadar gerekli olduğunu gösterdiğini belirten Vali Memduh Oğuz ise, merkeze yapılan talep, şikâyet ve önerilerin kısa sürede cevaplandırılacağını söyledi.

Uygulamanın Türkiye'de ilk olduğunu ifade eden Vali Oğuz, merkezin bir başlangıç olduğunu belirterek, zaman içerisinde gelişerek bütün birimlerin ve branşların olduğu bir merkez haline gelmesini arzuladıklarını söyledi.

Vali Oğuz ayrıca merkezin açılmasında büyük emekleri olan Vali Yardımcısı Dr. Kadri Canan'a teşekkür ederek, Canan'ın merkeze her gün uğrayarak çalışmaları yakından takip etmesinin önemli olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Memduh Oğuz Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title