Haberler

Vali Özçimen Yaşlılarla Bir Araya Geldi.

Güncelleme:
Abone Ol

Yemekte Vali İbrahim Özçimen ve eşi Nezahat Özçimen yaşlılarla ve çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet ettiler.

18–24 Mart tarihleri arası Yaşlılara Saygı Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından bir yemek düzenlendi.

Bolu Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde düzenlenen yemeğe Vali İbrahim Özçimen ile eşi Nezahat Özçimen, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personelleri, İlimizdeki Huzurevi sakinleri ile Çocukevi'nde kalan çocuklar katıldı.

Vali İbrahim Özçimen ve eşi Nezahat Özçimen, yemek öncesinde masaları tek tek gezerek yemeğe katılan yaşlılar ve çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet ettiler.

Düzenlenen yemekte Çakmaklar Huzurevi sakinlerinden Şerife Özgüney şiir okurken İzzet Baysal Vakıf Huzurevi'nde kalan Fatma Yılmaz ise "Andımız"ı okudu. Şefika Öztekin'in İzzet Baysal şiiri katılımcılar tarafından alkışlanırken Çocukevi'nde kalan Güleser Çavuşlu ise "Gaziyim Gazi" şiirini okuması katılımcılar büyük alkış aldı.

Samimi bir sohbet ortamında geçen yemekte konuşan Vali Özçimen, "Ömür boyu vatanımıza çeşitli yerlerde hizmet eden değerli yaşlılarımız, çocuklarımız ve mesai arkadaşlarım hepinize saygılar sunuyorum. Bu camia benim çok yakın olduğum bir camia. Zaman zaman bir araya geliyoruz. Gerçekten hayatın en anlamlı anlarını onlarla yaşıyorum. Huzurevlerimizde kalan yaşlılarımızın rahat olmalarından ve bunları ifade etmelerinden çok mutlu oluyorum. Yine evlerimizde kalan çocuklarımızın başarıları beni mutlu ediyor. Çocuklarımıza bakan, yaşlılarımıza bakan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Özçimen İzzet Baysal Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title