Haberler

Vali Şahin'in, İl Müdürleri Toplantısı

Abone Ol

Valilik 75. Yıl Salonundaki Toplantıya, Vali Fatih Şahin, Vali Yardımcısı Ali Kamil Başar, Vali Yardımcısı Salih Gürhan ve İl Müdürleri katıldı.

Vali Fatih Şahin, Muğla'daki daire müdürleriyle yaptığı toplantıda, müdürlere kamu hizmetlerinin yerine getirilmesi sırasındaki çalışma prensipleriyle, atılması gereken adımlar hakkında bilgiler verdi.

Vali Şahin konuşmasında, "İl Müdürleriyle birlikte yapılan çalışmalarımızın değerlendirilmesi ve görüş alış verişi yapmak, eksiklerimizi tespit etmek için toplanmış bulunuyoruz. Asli görevimiz kamu hizmetlerini mevzuata ve kanunlara uymak şartıyla hızlı, verimli ve en iyi şekilde yürütmek vatandaşlarımıza ve iş sahiplerine adaletli davranılması,kurum mekanlarının temiz ve düzgün olmasına dikkat edilecek, personelinizin güler yüzlü olması sağlanacak, vatandaşa işi esnasında iyi muamele göstermek zorundayız. Yöneticilerimiz ve kurum amirlerimiz bu konuya dikkat gösterecektir dedi. Bu konuda 1000 vatandaşımızın katılımı ile hız, kalite, verimlilik, etkinlik ve vatandaş memnuniyetini ölçmek amacıyla yapılan anket sonucundan da ders çıkarmalıyız buna göre tedbir almalıyız" şeklinde konuştu.

Daha sonra daire müdürleri tek tek söz alarak kurumlarında yürütmekte oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title