Haberler

Vali Zahteroğulları'ndan Bgc'ye Ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

BGC Başkanı Caner Güngör ve üyeler tarafından karşılanan Vali Zahteroğulları, idarecilerin, gazetecilerin ortak amacının şehre en iyi hizmeti götürmek olduğunu kaydetti.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nın ziyaretleri devam ediyor. Vali Zahteroğulları, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, gazetecilerle bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette Vali Zahteroğulları'nı, BGC Başkanı Caner Güngör ve kalabalık bir gazeteci topluluğu karşıladı.

Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, geldiği ilk günden beri Bolu basınından büyük bir destek gördüğünü ifade ederek, "Sizler kamuoyunun nabzını daha iyi tutuyorsunuz. Bazen hiçbir şey de söylenmemiş olması bizleri de yanılgıya düşürebilir. Yerel basın olmazsa ulusal basın olmaz. Elimizden geldiği kadar yasaların verdiği ölçüde işlerinizi kolaylaştırmaya çalışıyoruz, sizlere destek olmak zorundayız. Çalıştığım bütün yerlerde basın mensupları ile hep ilişkilerim iyi oldu. Övüldüğümüz de oldu, eleştirildiğimiz de oldu. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Burada da eleştiriler olacaktır ama tüm mesele bunu kişiselleştirmemektir. Zaten çoğunuz benim önceden tanıdığım arkadaşlarımızsınız. Zaten o basın ahlakı ve tecrübeye sahip olduğunuzu da biliyorum Hepimizin ortak amacı bu memlekete, bu şehre en iyi en temiz hizmeti götürmek. Ben her türlü desteğiniz, katkınız ve de eleştirileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

BGC Başkanı Caner Güngör ise "Sayın Valimizle daha öncede beraber çalışmıştık. O zaman da yerinde kararlar ve hizmetleriniz vardı. Sizlerin bu kararlı çalışmalarını şimdide Vali olarak sürdürmeniz bizi ayrıca memnun etti. Gazetecilerle yaklaşımınız, gazetecilerle olumlu diyaloglar sergilemeniz bizler için çok büyük bir avantaj. Bu noktada biz sizi Bolu için ve bizim için bir şans olarak görüyoruz. Elbette ki eleştiriler olacaktır ki bu gazetecilerin doğasında vardır. Ama sırf eleştirmek için çok okunmak için ve gündeme gelmek için haber yapmaya ben ve Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri olarak buna karşıyız. Gazetecilik sadece eleştirmek değil olumlu şeyler yapıldığını da halka gösterebilmektir. Hizmet noktasında yapılanları da halka sunmak gerekir. Biz bunun bilinci ile görev yapıyoruz. Burada ortak amaç Bolu'dur, memleketimizdir. Ortak paydalarda mutlaka birleşmek gerekir. Biz bunun bilincindeyiz ve görevimizi bu noktada sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Caner Güngör Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title