Haberler

Van'da 4.0, Muğla'da 4.1 Büyüklüğünde Deprem!

Güncelleme:
Abone Ol

Öğle saatlerinde Muğla'da meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından Van'da da, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Van'da, merkez üssü Sağlamtaş Mahallesi olan Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana gelirken Muğla'nın Köyceğiz ilçesi de 4.0 büyüklüğünde depremle sallandı.

HERHANGİ HASAR OLUŞMADI

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 17.01'de merkez üssü Van'ın Sağlamtaş mevkiisi olan Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yerin 5 kilometre derinliğindeki deprem, herhangi bir hasara neden olmadı.

KÖYCEĞİZ 4.1 İLE SALLANDI

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde de, öğle saatlerinde Richter Ölçeği'ne göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İl genelinde hissedilen deprem, hasara yol açmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Entitüsü'nden yapılan açıklamaya göre göre, bugün saat 10.59'da merkez üssü Köyceğiz'in Balcılar Mahallesi olan yerin 6 kilometre derinliğinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla genelinde hissedilen deprem, herhangi bir hasara neden olmadı. Sarsıntı nedeniyle korkuya kapılan bazı kişiler sokaklara çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sağlamtaş Köyceğiz Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

MMOM:

günde akit Namazı kılan ve Cuma günleri Namaz dan önce sonra bolca Cuma Suresini okuyan hiç işsiz , hiç parasız kalmaz. Hatta Allah büyük çocuklarınıda bolca Nasiplendirir.

Yanıtla539
VatandaşMobil-ANDROID:

van ehli kalleştir diye zihniyetin ölümü deprem ile olur inşallah

Yanıtla198
Yazık. Mobil-ANDROID:

Deprem mi bile ayrımcılığa, ırkcılığa çekenler çok üzülüyorum Size yatacak yeriniz yok.

Yanıtla620
Canım turkye Mobil-IOS:

Burda Van daki sevineler var o sevineler üzerinden Allah taş yağdırsın inşallah bunlar ırk düşmanı vaşist şerefsiz

Yanıtla412
cengiz ateş:

ben vanlı ve kürt değilim burdan vatandaş adlı rumuza seslenmek istiyorum . . . . senin gibi zihniyetdeki ırkcı faşizan düşüncedeki insanları nepalde ölen insanları şu an yakmaktadırlar diyeceğim o ki senin gibileri nepale götürüp diri diri yakmak gerekir

Yanıtla124
NovemberMobil-IOS:

Ben de vandayım. Çalışıyorum orada. Oradakilerin yerli olmayan Azılı krolardan gerçekten nefret ediyorum. Tam vatan hainleri. Nankör devlet düşmanı pislikler. Bu kadar.

Yanıtla114
Bak KardeşMobil-ANDROID:

Dualarla, namazla felaketlerden korunulmaz. Tedbir alacaksınız. Ondan sonra Allaha sığınacaksınız

Yanıtla85
harbi:

istanbul yolunu gözlüyor 8. 5 den aşagısı olmaz. . . .

Yanıtla38
Bak KardeşMobil-ANDROID:

Dualarla, namazla felaketlerden korunulmaz. Tedbir alacaksınız. Ondan sonra Allaha sığınacaksınız

Yanıtla72
zeyda kamcimobilWeb@haberler.com:

Kimseyi kinamayin başınıza gelir

Yanıtla06
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title