Haberler

Van'da 4 Bin Öğrenciye Hediye Paketi

Abone Ol

Van'da, "Okuyan Nesiller" kampanyası kapsamında 4 bin öğrenciye hediye paketi dağıtıldı."Okuyan Nesiller" kampanyası, Vanlı 4 bin öğrenciye kırtasiye malzemeleri olarak döndü.

Van'da, "Okuyan Nesiller" kampanyası kapsamında 4 bin öğrenciye hediye paketi dağıtıldı.

Kimse Yok mu Derneği'nce 2012-2013 eğitim öğretim döneminde başlatılan

"Okuyan Nesiller" kampanyası, Vanlı 4 bin öğrenciye kırtasiye malzemeleri olarak döndü.

Kampanya kapsamında gönderilen okul ve kırtasiye malzemeleri, Mustafa Cengiz İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programda kentteki 26 okulda eğitim gören 4 bin öğrenciye dağıtıldı.

Programa katılan Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına ve Kimse Yok mu Derneği Van Şube Başkanı Hakan Çalımlı öğrencilere hediye paketlerini vererek bir süre sohbet etti.

Kına, burada yaptığı konuşmada, Kimse Yok mu Derneği'nce yapılan yardımlardan mutluluk duyduklarını belirterek, dernek yetkililerine teşekkür etti.

Çalımlı ise Türkiye geneli başlattıkları "Okuyan Nesiller" kampanyası ile ülkede 30 bin öğrenciye, giyim, kırtasiye ve burs yardımı yapmayı hedeflediklerini bildirerek, bu sayıyı Van'da 4 bin olarak belirlediklerini söyledi.

Çocuklara yapılan yardımların geleceğe yatırım olduğuna işaret eden Çalımlı,

"Dernek olarak çok mutluyuz. Bütün vatandaşlarımız ve esnafımızdan derneğimize yardımlar bekliyoruz. Çünkü onların yaptığı yardımları biz de öğrencilerimize ulaştırıyoruz" dedi.

Muhabir: Özkan Bilgin / Sıtkı Yıldız

Yayıncı: Levent Harman - VAN

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Cengiz Mucip Kına Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title