Haberler

Van'daki Askeri Araç Kazası

Abone Ol

Saray ilçesindeki trafik kazasında şehit olan 3 askerin cenazesi, memleketlerine gönderildi.

Van'ın Saray ilçesindeki trafik kazasında şehit olan 3 askerin cenazesi, memleketlerine gönderildi.

Saray ilçesinin İran sınırında bulunan Rasim Çömez Hudut Karakolunda görev yapan askerleri taşıyan aracın, Koçbaşı köyü yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu şehit olan askerler Ali Ekber Aslan, Özkan Demir ve Hüseyin Alici için Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığında tören düzenlendi.

Van Asker Hastanesindeki otopsinin ardından 2 ambulans ve bir cenaze aracıyla filo komutanlığına götürülen şehit askerlerin cenazeleri, basın mensuplarının alınmadığı törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

Törene Vali Aydın Nezih Doğan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, İl Jandarma Komutanı Albay İrfan Kızılarslan, Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul, askeri erkan ve bazı kurum müdürlerinin katıldığı öğrenildi.

Bu arada, şehit askerlerden Ali Ekber Aslan'ın cenazesinin karayoluyla Iğdır'a, Adıyaman nüfusuna kayıtlı Özkan Demir'in cenazesinin uçakla Adana'ya, Hüseyin Alici'nin cenazesinin de yine uçakla memleketi Konya'ya gönderildiği belirtildi. - Van

Kaynak: AA / Güncel

Özkan Demir İran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title