Haberler

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Müdürler Toplantısı

Güncelleme:
Abone Ol

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2013-2014 Eğitim yılı öncesi ilk müdürler toplantısını yaptı.

Van Selahaddin-i Eyyubi Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda, Van İl Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ebubekir Kaçmaz, Abdulhekim Turgut, Şube Müdürleri İsmail Pak, Osman Rençber ile okul müdürleri katıldı.

2012-2013 Eğitim yılının genel değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda okul müdürlerine hitap eden Van İl Milli Eğitim Müdürü Kına, "Milli Eğitim Bakanlığımız çok geniş bir camia herkes ile ortak bir paydaşlığımız var. İnsanımıza yardımcı olabilmek için sürekli olarak değişim gerçekleşiyor. Bizde bu değişime açık olmalıyız ve değişimi takip etmeliyiz. Okullarımızda gerçekleştirdiğimiz işlemlerin hızlı ve düzgün yürütülmesi için Bakanlığımız tarafından yayımlanan kanun, yönetmelik ve genelgeleri sürekli takip etmeliyiz. İşlemleri de en son yayımlanan kanun, yönetmelik ve genelgelere göre yapmalıyız. Öğrencilerimizden ve toplumumuzdan gelen problemleri çözmede herkese yardımcı olalım. Problemleri iyi bir iletişim kurarak birlikte çözelim." dedi.

Van İl Milli Eğitim Müdürü Kına, 74 okul inşaatının devam ettiğini bu okulların en kısa zamanda yetiştirilmesi için sürekli sahada olduklarını ve okul müdürlerinden de çalışmaları takip etmesini istedi.

Toplantı, okul müdürlerinin talep ve isteklerinin alınması ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mucip Kına Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title