Haberler

Van ve Şemdinli'de Korkutan Deprem

Güncelleme:
Abone Ol

Van ve Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 50 dakika arayla 2 deprem meydana geldi. Can ve mal kaybına yolaçmayan depremler hissedildiği bölgelerde kısa süreli endişeye neden oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki deprem saat 21.44'te meydana geldi. Merkez üssü Şemdinli'nin Anadağ Köyü olan depremin büyüklüğü Richter ölçeğine göre 3.9 olarak kaydedildi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Şemdinli ilçe merkezi ve çevre köylerde de hissedildi.

BÜYÜKLÜĞÜ 2.7

Van'daki deprem ise saat 22.34'te meydana geldi. Merkez üssü Van Gölü olan ve Richter ölçeğine göre 2.7 büyüklüğündeki deprem yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi. Depremlerde can ve mal kaybı olmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kandilli Rasathanesi Şemdinli Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Bursalı Komutan:

yorumları okuduktan sonra bende insanlıktan çıkıyorum BU GECE İNŞALLAH ALANYA VE TEKRAR YALOVA DÜZCE DE DEPREMOLUR . . . . . HAAHAHHAHAAHAHAHAHA KORTUNUZ MU LAN YAVŞAKLARRRRRRR

Yanıtla70126
pla:

Sizin virus gibi artan cinsden buralarda yok sanki.))))))

63
namussuz pikike:

İnşallah 9.9 olur ve helak olursunuz

Yanıtla5157
Deli Bekir:

Yaradan uyarıyor da, anlayana. . .

Yanıtla1274
aç açMobil-ANDROID:

cok sevindim

Yanıtla1925
HakanMobil-IOS:

Pkk adına çalışan yerle bir olsun

Yanıtla535
mhpMobil-ANDROID:

bu depremı cezaya bağlayan beyinsizler. Düzce depremini neye bağlayacak

Yanıtla424
muratnoran:

Birgün rabbim bunları darmadağın edecek ama ne zaman

Yanıtla1016
Karadenizli:

Allah korusun!. . Sonra ''devlet bize bahmiyir'', ''nerde bu devlet'' diye bağırmaya başlar pkk seviciler. Bizde merhametli insanlarınız daha önce olduğu gibi ''insan'' deriz her türlü yardımı yaparız.

Yanıtla420
.:

aynen

01
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title