Haberler

Vatandaşlar, Boşluğa Düşmemesi İçin Otomobili Tuttu

Güncelleme:
Abone Ol

Zonguldak'ta, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobil, alttaki evin 5 metrelik boşluğuna düşmek üzereyken yan durdu.

Kaza, akşam saatlerinde Kozlu Beldesi'ndeki Güney Mahallesi Güvercin Sokak'ta meydana geldi.

32 yaşındaki Taner Kalafat'ın kullandığı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak 6 metreden şarampole yuvarlandı. Otomobil, inşaat halindeki bir evin yaklaşık 5 metrelik boşluğuna düşmek üzereyken yan durdu. Kazada sürücü yaralanırken, çevredeki vatandaşlar, kurtarma ekipleri gelmeden, otomobilin alt tarafına geçip inşaatın boşluğuna düşmemesi için elleriyle destek verdi. Otomobilini düşmemesi için ayrıca, ahşap bir direkle de önlem alındı. Bu sırada itfaiye, polis ve AFAD'a haber verildi.

Gelen itfaiye ekibi, boşluğa düşme tehlikesine karşı otomobili, halatla itfaiye aracına bağladı. Kurtarma ekiplerinden bazıları ve vatandaşlar da elleriyle aracı tutmaya devam etti. Diğer kurtarma ekipleri de aracın üzerine çıkıp içeriye girerek yaralı sürücü Taner Kalafat'ı çıkardı. Taner Kalafat, aracın üzerindeyken sedyeye alınıp ambulansa taşındı. Kalafat, Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. T

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kozlu Beldesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title