Haberler

Vero Moda'nın Yeni Mağaza Konsepti

Güncelleme:
Abone Ol

Vero Moda Kanyon yepyeni bir mağaza konsepti ile yeniden açıldı.

Yeni bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefleyen Vero Moda, yoğun bir şekilde trendy, genç ve çağdaş olana odaklandığı yeni mağaza konsepti ile yüksekleri hedefliyor.

Mağazanın yeni iç mekan tasarımı Vero Moda markasının büyüdüğü gerçeğini yansıtıyor. Kanyon AVM'de yer alan Vero Moda mağazası ilham verici bir alışveriş mekanının yaratılması için yenilendi.

Mağazanın Anatomisi

Yeni Vero Moda mağazası, beyaz çelik cephesi, hafif renklendirilmiş camları ve duvarlarda son koleksiyonun devamlı değişen resimlerini yansıtarak hayat veren güçlü LED ışıkları ile müşterileri çeken koleksiyonların yanında alışverişi tümüyle yeni bir deneyim haline getiren, seçkin moda dünyasının bir parçası olma hissi yaratıyor.

Dinamik Tasarım

Beyaz minimalist dekor, Vero Moda'nın en iyi tasarımcıları tarafından kullanılan birçok farklı kumaşla net bir kontrast yaratıyor. Stil sahibi podyumlardan oluşan farklı modüller kolayca yer değiştirerek dinamik bir ortam yaratıyor. Parlak ve hoş LED ışıkları ile müşteriler kendilerini ferahlamış ve hepsinden çok moda dünyası içinde evlerinde hissediyor.

İlk mağazasını 1989 yılında açan ve 1000'den fazla mağazaya sahip olan Vero Moda, Türkiye'de ilk kez Kanyon AVM mağazasına uygulanan konsepti ile yakında tüm Vero Moda mağazalarında uygulanmaya başlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vero Moda Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title