Haberler

Vezirköprü Gençlik Merkezi'nde 15 Temmuz etkinlikleri düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Vezirköprü Gençlik Merkezi, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Gençlik Merkezi kursiyerleriyle birlikte oryantiring yarışması gerçekleştirildi ve dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca, Gençlik Merkezi resim kursu öğrencileri tarafından yapılan 15 Temmuz temalı resim sergisi de gezildi.

Vezirköprü Gençlik Merkezinde 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi kursiyerlerinin katılımıyla, Vezirköprü 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Parkı'nda oryantiring yarışması düzenledi.

Yarışmaya katılanlar, alan içine gizlenmiş, "Türk milleti ilelebet payidar kalacaktır" kelimelerini bir araya getirmeye çalıştı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Mehmet Uyar ve Gençlik Merkezi Müdürü Mecit Keskin tarafından ödülleri verildi.

Yarışmanın ardından Gençlik Merkezi resim kursu öğrencileri tarafından yapılan 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü temalı resim sergisi gezildi.

Kaynak: AA / Güncel

Etkinlikler Vezirköprü 15 Temmuz Demokrasi Gençlik Güncel Spor Etkinlikler Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title