Haberler

Virajı Alamayan Sürücü Ağaca Çarptı: 1 Yaralı

Abone Ol

Beyoğlu'nda aşırı hız nedeniyle virajı alamayan sürücü ağaca çarparak durabildi.

Beyoğlu'nda aşırı hız nedeniyle virajı alamayan sürücü ağaca çarparak durabildi. Yaralanan araç sürücüsü sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay, Beyoğlu İlçesi, Sütlüce İmrahor Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; saat 11.30 sıralarında meydana gelen kazada 34 BT 5240 plakalı aracın sürücüsü Hüseyin Yıldız, viraja hızlı girdi. Yıldız kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpanın etkisiyle sürücü araçta sıkıştı. Olayı gören vatandaşlar sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan sürücüyü çıkardı. Daha sonra Yıldız, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Sürücünün ayağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

Görgü şahidi bir vatandaş: "Normal seyir halindeyken kaydı. Yolun kayganlığından olsa gerek. Kendi yönünde gidiyordu. Ağaca çarptı. Bacağında bir hasar var. Arabada bir kişi vardı" dedi.

Kaza sesini duyarak olay yerine geldiğini söyleyen Engin Balcı isimli vatandaş ise "Genelde kaza olan bir yol bu zaten. Kazayı görmedim, ses oldu sese geldim. Burada devamlı kaza oluyor. Yerler ıslak olduğu zaman sürücüler dikkat etmiyor, hızlı bir şekilde gidiyorlar. Gittikleri zaman Allah göstermesin canlarını zeval gelebilir" şeklinde konuştu.

Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Yıldız Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title