Haberler

Viranşehir'de 9 Yaşındaki Emin Derede Boğuldu

Abone Ol

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, serinlemek için Cırcıp Deresi'nde yüzmek isteyen 9 yaşındaki Emin Akın boğularak yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, serinlemek için Cırcıp Deresi'nde yüzmek isteyen 9 yaşındaki Emin Akın boğularak yaşamını yitirdi.

Olay, dün öğleden sonra ilçenin Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. İlkokul öğrencisi Emin Aydın, arkadaşlarıyla birlikte oturdukları mahalleden geçen Cırcıp Deresi kenarına gelerek oynamaya başladı. Bir süre sonra sıcak havadan bunalan Aydın, elbiselerini çıkararak Cırcıp Deresi'ne girerek yüzmek istedi. Ancak, küçük çocuk bir süre sonra balçık olan derede suyun dibine batarak gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik güçlerince başlatılan arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Havanın kararmasıyla ara verilen çalışmalar, sabah saatlerinde yeniden başlatıldı. Su altı polislerinin de katıldığı arama çalışmalarında küçük çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Küçük çocuğun cesedi otopsi için Viranşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Şanlıurfa / Viranşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Viranşehir Emin Akın Yenişehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title