Haberler

Vücut Tipinize Göre Zayıflayın

Abone Ol

WIB by Suna Dumankaya'nın Kurucusu Güzellik Uzmanı Hacer Sağır, kışı kusursuz vücut ile karşılayabilmek ve vücut tipine uygun olacak şekilde form tutabilmek için önerilerde bulunuyor.


Vücutlarında dengesiz yağ dağılımı sorunu olanların şikâyetleri ve problemlerine çözüm arayışları hiç bitmez… Bu durum genellikle erkeklerde göbek çevresinde, kadınlarda ise bel ve basen çevresinde meydana gelir. Kilo problemi vücudun belirli bir bölgesinde yaşanıyorsa, o bölgelerindeki yağların eritilmesine yönelik bölgesel zayıflama tekniklerinin uygulanması gerekir. Bu şekilde kişi ideal kilosunu korurken hayalindeki vücut tipine de kolaylıkla kavuşabilir.

YANLIŞ EGZERSİZ VE DİYET DE GÜZELLİĞE GÖLGE DÜŞÜREBİLİR

Kusursuz bir vücuda sahip olabilmenin herkesin hayali olduğunu belirten WIB by Suna Dumankaya'nın Kurucusu Güzellik Uzmanı Hacer Sağır: "Fit vücuda sahip olmayı herkes ister. Ancak bunun için sadece diyet yapmak yeterli olmayabilir. Aynı zamanda bilinçsiz bir şekilde egzersiz yapmak da vücudunun sadece belirli bölgesinde kilo fazlası olan kişilerde istenilenin aksine daha orantısız bir sonuca neden olabilir. Örneğin armut tipi vücuda sahip kişiler, çok fazla bisiklete binmekten kaçınmalıdır. Bu spor vücudun alt kısımlarında kas yapar. Her vücut farklıdır ve ihtiyaca uygun olacak şekilde incelmek daha doğru olacaktır. Bunun için özellikle belirli bölgelerinde kilo fazlası olan kişiler, bölgesel zayıflama yöntemlerini tercih edebilirler" dedi.

LPG tedavisinin özellikle bölgesel zayıflamada başarılı sonuçlar verdiğini belirten Hacer Sağır: "LPG tedavisi, hastaya göre değişen protokol ve programlar seçilerek yapılmaktadır. Uygulamalar, 10-20 seans arasında değişmektedir. Tedavi sırasında her hastaya özel uygulama çorabı giydirilmektedir. Her bir seansta uygulama 35 dakika sürmektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Suna Dumankaya Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title