Haberler

Yahyaga, Kosova'nın Bağımsızlığının 6. Yıl Dönümünde Bir Resepsiyon Düzenledi

Abone Ol

'kosova'nın bağımsızlığının geri dönüşü yoktur, dokunulmazdır ve Kosova'nın bağımsızlığı dünyanın dört bir yanında kabul edilmiştir' diye belirten Cumhurbaşkanı Yahyaga, Kosova'da demokrasinin güçlenmesi, ülkenin her bir yanında hukuk üstünlüğünün sağlanması, yolsuzluklardan arındırılmış bir devlet olması için yapılacak çok işler olduğunu söyledi.

'kosova'nın bağımsızlığının geri dönüşü yoktur, dokunulmazdır ve Kosova'nın bağımsızlığı dünyanın dört bir yanında kabul edilmiştir' diye belirten Cumhurbaşkanı Yahyaga, Kosova'da demokrasinin güçlenmesi, ülkenin her bir yanında hukuk üstünlüğünün sağlanması, yolsuzluklardan arındırılmış bir devlet olması için yapılacak çok işler olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga, Kosova'nın, Avrupa Birliği (AB) ile bütünleşmeyi arzulayan bir devlet olduğunu hatırlatarak, ekonomik kalkınmanın hızlandırılması gerektiğini belirtti. Resepsiyona, Kosova Meclisi Başkanı Yakup Krasniçi, Başbakan Haşim Taçi, parti liderleri, bakanlar, Türkiye Büyükelçisi Songül Ozan'ın da aralarında bulunduğu Priştine'deki diplomatlar katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Kosova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title