Haberler

'Yakalandı' Denilen FuatAvni Tweet Attı

Güncelleme:
Abone Ol

Twitter'ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan FuatAvni'nin dün gece yarısı saat 03:00'te yapılan operasyonla yakalandığı iddia edilmişti. "Yakalandı" denilen FuatAvni bugün tweetler atmaya devam etti.

Twitter'ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Fuat Avni'nin dün gece yarısı saat 03:00'te yapılan operasyonla yakalandığı iddia edilmişti. "Yakalandı" denilen Fuat Avni bugün tweetler atmaya devam etti.

İşte Fuat Avni'nin attığı o tweetler:

NELER YAŞANMIŞTI

Fuat Avni hesabını yönettiği iddia edilen 10 kişi dün akşam yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı. Başbakanlık ek binasında yapılan operasyonda gözaltına alınanlardan 9'unun bilgisayar sistemleri üzerine çalışan mühendis olduğu ortaya çıktı. Bu işin başındaki kişinin Başbakanlık'ta veri işlemleriyle ilgili bir görevli olduğu iddia ediliyor. Gazeteci Nevzat Çiçek, bu görevlinin Akif Mustafa Koçyiğit olduğunu belirtirken "Yakalanan Fuat Avni değil Fuat Avni'ye bilgi sızdıranlar" ifadesini kullandı.

Gazeteci Nevzat Çiçek ise şu mesajları Twitter'dan paylaştı:


10 KİŞİ GÖZALTINDA

Twitter'daki 'fuatavni' hesabına yönelik gözaltılar gerçekleştirildi. Toplam 10 kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

İddialara göre İstanbul Emniyeti tarafından Başbakanlık ek binasında operasyon yapıldı..

İlk bilgilere göre gözaltına alınan 9 kişi bilgisayar sistemleri üzerinde çalışan mühendis.

Bu işin başındaki kişinin Başbakanlık'ta, veri işlemleriyle ilgili bir görevli olduğu iddia ediliyor.

Haberin ardından Fuat Avni'nin hesabından uzun süre tweet atılmadı. Dün 22.46'da "Bu hikayenin sonu asla unutulmayacak" yazdıktan sonra 16 saat boyunca sessiz kaldı. Bugün 14.51'de ise "Yine mi yakaladınız beni (!) Görevimin başındayım" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (73)

VATANDAŞ:

FUAT AVNİNİN YAZDIGI GİBİ KORKU TİTREME BU OLMASI GEREK HERHALDE HER YERDE GÖZALTI BUNLARIN HEPSİNİN FETHULLAHCI OLACAGINI SANMIYORUM BU NASIL BİR KORKU

Yanıtla879
TIRRO VIRRO:

BAHOZ ÖLDÜRÜLDÜ AVNİ YAKALANDI ŞİMDİ DESEMKİ AVANAKLAR VE AZİZ NESİN DEYİMİ NE ÇOK BU ÜLKEDE KIZARMISINIZ

Yanıtla1962
adam:

Yazik, her seferinde tamam simdi yakaladik diye seviniyorlar din tüccarlari;-))

Yanıtla2258
milliyetçi:

fuatavni gerçekleri yazıyormuş gibi geliyor ve bülent arınçın ben konuşursam ortalık yerinden oynar sözü aklıma geliyor akpliler bunların yedikleri birşeyler var ama bakalım herşeyi zaman ortaya çıkarır. . .

Yanıtla475
TARAFSIZ:

EY HALKIM UYANIN ARTIK HANGİ LİDER NE GÖRÜŞ OLURSA OLSUN DİNİ DUYGULARIMIZ VE VATAN SEVERLİĞİMİZ MİLLİYETÇİ RUHUMUZU YENEMEDİKLERİ İÇİN BİZİ HEP İÇTEN VURDULAR ARTIK BU OYUNLARA GELMEYİN DARBEYİ TABİ TASVİP ETMİYORUM AMA ERGENEKONDAKİLER VATAN HAİNİ İDİ BAKIN ŞİMDİ SALIVERİLDİ CUNTACI DEDİKLERİ ADAMLARIN HALİNE BAKIN BU KADAR DAYAKLA HANGİMİZ ÖNÜMÜZE SUNULANI İMZALAMAYIZ? HALKA SOKAĞA ÇIK DENİYOR PEKİ BAŞKOMUTAN NEREDE O NİYE EN ÖNDE DEĞİL?GNL KURMAY NEDEN AÇIKLAMA YAPMYR?

Yanıtla959
TARAFSIZ:

ÖRNEĞİN ŞEHİT HABERİNDE BİLE A YAYIN ORGANI 5 ŞEHİT B YAYIN ORGANI 10 ŞEHİT DİYOR PEKİ SİZ BUNLARIN YAPTIĞI HABERLERE NE KADAR GÜVENİYORSUNUZ?İMAMLAR SELA OKUYUP HALKI ÇAĞIRIYOR GÜZEL BİŞEY BİRLİK BERABERLİK İÇİN AMA ŞUNA DİKKAT EDİN AYNI İMAM NEDEN PARTİ ÖNÜNDE DOLAŞIYOR? BU BİRLİK ÇAĞIRISI DEMOKRASİ İÇİN Mİ YOKSA BİRİLERİNİ ÇIKARI İÇİN Mİ? BU İMAM İSLAMIN ALLAH''IN ADAMIMI YOKSA BİRİLERİNİN ADAMIMI

015
dj:

ya fuatin yazdiklari dogruysa

Yanıtla548
....w:

yalnız adamın yazdıklarını okudum dedikleri doğruysa olay vahim Narsist, basın toplantısında sırıtan Berat''a çok sert çıkıştı. ''Aptal mısın oğlum sen?'' diye küfürler savurdu. Elamanın sırıtığına şait oldum tvden bence de bir oyunlar dönüyor böyle bir darbe pilanı olamaz

Yanıtla943
123:

niye gülüyordu Berat hakkaeten benimde dikkatimi çekti sanki tiyatro var. . Belki de sinirleri bozulmuştur yazık

220
KIBRIS GAZISI:

FUAT AVNI ABD CIA NIN TA KENDISIDIR YAKALANMAZ SADECE HABERLERI SIZDIRAN VATAN HAINLERI YAKALANARAK HABER AKISI DURDURULUR

Yanıtla1733
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title