Haberler

Yalıkavak'ta Çevre Temizliği

Güncelleme:
Abone Ol

Yalıkavak Belediyasi tarafından yaklaşan yaz sezonu öncesinde öğrencilerin sivil toplum örgütlerinin ve belediye personelinin katılımıyla çevre temizliği gerçekleştirildi.

Sabah saatlerinde Yalıkavak Küdüdr mevkiinde toplanan öğrenciler, sivil toplum örgütlerinin üyeleri ve belediye personeli Prensen koyundan başlayarak sahil temizliği yaptı. Küdür Bahçe mevkiine kadar süren çevre temizliğine Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan eşi Hülya Saruhan'da katıldı. Temizlik çerçevesinde yaklaşık 1 kamyon çöp sahilden ve piknik alanından toplantı.

Etkinliğe katılan Yalıkavak'ta yaşayan yabancılardan Sandy Fick etkinliğe katılmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Buraları biz temizlemezsek kim temizleyecek. Bu faaliyet çok önemli" şeklinde konuştu.

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan etkinliğin çevre temizliğinden çok çevre bilinci oluşması için düzenlediklerini ifade ederek, "Hem çocuklarımız hem de sivil toplum örgütlerimiz var burada. Onlarla yine bizim tarafımızdan atılan çöpleri temizledik. Bu faaliyetin asıl amacı toplumumuzda bilinç oluşturmayı amaçlıyoruz. Burada gerçekleşen bu faaliyetin fotoğraflarını bu alanlara asarak vatandaşlarımızı uyaracağız" dedi.

Etkinliğin ardından faaliyete katılanlar kahvaltıda bir araya geldi. Belediye Başkanı Mustafa Saruhan etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Saruhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title