Haberler

Yalova, Konya ve Erzincan'da Polis Müdürleri Görevden Alındı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul ve Ankara'daki yolsuzluk operasyonun ardından Yalova, Erzincan ve Konya'da emniyet müdürleri ve yardımcıları görevlerinden alındı.

İstanbul'da başlayan ve tüm Türkiye'yi sarsan 17 Aralık operasyonun emniyette oluşturduğu depremin etkileri devam ediyor. İstanbul, Bursa, Ankara Kocaeli ve Trabzon'da yaşanan görevden almaların sonrasında sabah saatlerinde İzmir'de görev değişimleri yaşanmıştı. Deprem etkisini sürdürürken Yalova, Konya ve Erzincan'da da emniyet müdürleri ve yardımcıları görevlerinden alındı.

"YOLSUZLUK OPERASYONU İLE BAĞLANTILI"

Yolsuzluk operasyonu ardından Yalova Emniyet Müdürlüğü'nde de bir şube müdürü ve 3 şube müdür yardımcısı görevden alındı.

Yalova Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Reşat Beceren, 2 yardımcısı ve Lojistik Şube Müdür Yardımcısı görevlerinden alınıp başka birimlere verildiler. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu kararın istanbul ve Ankara'da başlatılan yolsuzluk operasyonu ile bağlantılı olduğunu açıkladılar.

KOM MÜDÜRÜ DEĞİŞTİRİLDİ

Öte yandan Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar (KOM) Şube Müdürü Yüksel Yıldırım da görevinden alındı.

Erzincan'da 4 yıldan bu yana KOM Şube Müdürlüğü yapan 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Yüksel Yıldırım, görevinden alınarak Koruma Şube Müdürlüğü'ne verildi. Koruma Şube Müdürü Recep Tecimer de KOM Müdürlüğü'ne getirildi.

OLAY YERİ İNCELEMEYE ATANDI

Konya'da ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Hasan Yavuz'un görevinden alınarak Olay Yeri Inceleme Şube Müdürlüğü'ne atandığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Yalova Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

S.B.saffet_b@yahoo.de:

Tüm emniyet müdürlerin görevden alınan illerdeki savcılar şimdi bir takım yolsuzluk şüphelerin peşine düşmeleri gerekir, o emniyet müdürleri boşuna alınmıyor oralardan, daha fazla pislik ortaya çıkmasın diye bir önlem alınıyor !!! AKP, bu saatten sonra size bırak oy, günahımı bile vermem, onu da siz para karşılığı peşkeş çekersiniz !!!

Yanıtla1747
OSMAN AKPaygun4543@hotmail.com:

1000 TANE OYUM OLSA YİNE AKP KÖTÜLEYENLER AKP OY VERMEYENLER ..İLERİ DURMAK YOLA DEVAM .

Yanıtla4512
ZAFERzafer8546@hotmail.com:

AYNEN KARDEŞ KISKANANLAR ÇATLIYORLAR MERAK ETME

00
urfdalı ibrahimibrahimsenbahar63@hotmail.com:

şu yorumculara seslenıyorum şu anda hıc kımse kesın bırşey bılmıyor yanlızca medyadan duyduklarımız ne kadar guvenlı bılemem o vuzden bekleyıp gormek daha dogrudur tabı suclularda katıyen cezasız kalmamalı her kımse

Yanıtla1343
EMİROĞLUerdal.aydogan@hotmail.com:

SANDIK ÖNCESİ KURULAN BU TEZGAHIN TÜRK MİLLETİ FARKINDA.. YAPILAN YOLSUZLUKLARIDA BUNU FIRSAT BİLİP ÇAKALLIK YAPANLARINDA HESABINI DÜRECEĞİZ...

Yanıtla418
OSMAN AKPaygun4543@hotmail.com:

MERAK ETME AYNEN ÖYLE OLACAK DÜRECEĞİZ AVUÇLARINA YALSINLAR.BUNLARIN BUNLARA DOĞRUYA YANLIŞ YANLIŞA DORU DİYENLER NE ANLATSAN BOŞ BOŞ

00
ZAFERzafer8546@hotmail.com:

BIRAKIN BU İŞLERİ ARKADAŞLAR HER ŞEY YOLUNDA GİTMEYE BAŞLADIĞI ZAMAN BU TAKIM ŞEYLER İLE ÜLKEYİ SALLIYORLAR DOLARA VE EROYA BAKIN NASIL FIRLADI BUNLARIN İSTEDİKLERDE BU ZATEN TAMAM ORTADA BİR SUÇ VARSA KİMSE CEZASIZ KALMASIN AMA ASLI OLMAYAN HABERLERE İNANIPTA BU KADAR KAFA KARIŞTIRMAYIN BOŞ YERE UNUTMAYIN BU HALK ARTIK DİRİLDİ KÖMÜRE,ÜÇBEŞ PARAYA UNA VEREİLECEK KİMSENİN OYU YOK YA Nİ ANLICANIZ BU HÜKÜMETİN BUNCA OYLARI SATILIK DEĞİL BU HALKIN GERÇEK OYLARIDIR 11 YIL OLDU GÖRSE İNDİRİR BU HALK MERAK ETMEYİN.

Yanıtla248
GAKKOyasin1999@freenet.de:

BENCE BU MÜDÜRLER DİREK EMEKLİ EDİLİP UZAKLAŞTIRILMALI YOKSA TÜRKİYENİN İŞİ SAYIN BAŞBAKAN KİMİNLE UĞRAŞSIN BİR BİN DEGİL MİLYONLAR

Yanıtla1515
ENGİN BACAKenginbacak53@hotmail.com:

siyasetin en büyüğü en sabırlısı seni gıpta ediyorum nekadar üstüne gelirlerse gelsinler tarih seni anacak sana saygı duyaca SN RECEP TAYİP ERDOĞAN

Yanıtla1511
KURAL VE KURALLARabdullah-deveci@hotmail.fr:

kumarın iç tüzükleridir bunlar, görünmez güçlerle oyuna oturursan başına ne geleceğini bilemezsin.. kazanırsın ufak ufak ama sonra kaçamazsın ya masaya tekrar oturursun yada ağaçtan külübe yaparsın saygılar

Yanıtla417
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title