Haberler

Yanan Ormanda Ceset Bulundu

Abone Ol

Bursa'da Uludağ eteklerinde çıkan orman yangınına müdahale eden itfaiye ekipleri, yanmış bir erkek cesediyle karşılaştı.

Bursa'da Uludağ eteklerinde çıkan orman yangınına müdahale eden itfaiye ekipleri, yanmış bir erkek cesediyle karşılaştı.

Edinilen bilgiye göre sabah saat 09.30 sıralarında Uludağ eteklerinde bulunan Zeyniler köyü yolu üzerinde yangın ihbarı alan itfaiye ekipleri, bölgeye hareket etti. Kısa sürede olay yerine giden itfaiye ekipleri, yanmış bir erkek cesediyle karşılaştı. İtfaiye ekiplerinin bidonlarla müdahale ettiği yangın, kısa sürede söndürüldü.

Durum polis ekiplerine bildirirken, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, ceset üzerinde ve bölgeden delil topladı. Yanarak hayatını kaybeden şahsın, 17 sene önce karıştığı bir olay nedeniyle "yaralama" suçundan sabıkası bulunan İsmail Canpolat (40) olduğu belirlendi. Canpolat'ın, Yıldırım ilçesi Akçağlayan Mahallesi'nde oturduğu ifade edildi.

Yanında yiyecek çantası bulunan Canpolat'ın Uludağ'a yürüyüşe çıktığı tahmin ediliyor.

Savcılık olayla ilgili savcılık geniş çaplı soruşturma başlatırken, yapılan incelemelerinin ardından Canpolat'ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title