Haberler

Yapı Kredi'nin İnternet Şubesine Ödül

Güncelleme:
Abone Ol

Global Finance'in düzenlediği "2012 Dünya'nın En İyi İnternet Bankaları" yarışmasında Yapı Kredi Bankası zirveye oturdu.

Yapı Kredi, dünyanın en saygın iş ve finans dergilerinden Global Finance'in düzenlediği "2012 Dünya'nın En İyi İnternet Bankaları" yarışmasında bireysel ve kurumsal müşteri kategorilerindeki 2 uygulamasıyla "Avrupa'nın En İyi İnternet Bankası" seçildi.

Yapılan açıklamaya göre, banka bireysel internet şubesinde "Fatura Ödeme ve Gösterimi" dalında Avrupa'nın en iyisi ödülüne layık görüldü, kurumsal internet şubesiyle de "Ticari Finans Hizmetleri" alanında Avrupa'nın en iyi bankası seçildi.

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan,

"Sınırsız Bankacılık" vizyonu ile geliştirdikleri yenilikçi ürünlerin uluslararası platformlar tarafından takdir ve saygı ile karşılanmasının kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Yapı Kredi müşterilerinin sürekli yenilenen ve genişleyen alternatif dağıtım kanalları üzerinden her türlü bankacılık ihtiyacını anında, kolaylıkla karşılayabildiğini dile getiren Doğan, "Son 3 senede gerek internet şubemiz gerekse mobil bankacılık alanındaki yaratıcı ürün ve hizmetlerimiz ile Avrupa'nın En İyisi ödülüne layık görülüyoruz. Çalışmalarımızın saygın kurumlarca ödüllendirilmesi ise bizi gelecek başarılarımız için daha güçlü ve hevesli kılıyor" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Yapı Kredi İnternet Şubesi, son 5 yıl içerisinde Global Finance, Altın Örümcek ve PC Magazin ödüllerinin de yer aldığı toplamda 16 ödül kazandı.

Muhabir: Sümeyye Dalkılınç

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Yapı Kredi Bankası Yakup Doğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title