Haberler

Yaptıracağı Okulun 'Atatürk' Olan Adının Değiştirilmemesini İstedi

Abone Ol

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde eski okulun yerine 32 derslikli yeni okul yapacak TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca arasında protokol imzalandı.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde eski okulun yerine 32 derslikli yeni okul yapacak TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca arasında protokol imzalandı. Kurdoğlu, 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' kapsamında yaptırılacak okulun adının eskisi gibi 'Atatürk İlköğretim Okulu' olarak kalmasını istedi.

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu tarafından yeniden yaptırılacak olan Gebze Atatürk İlköğretim Okulu için bugün protokol imzalandı. İmza törenine, işadamı Kurdoğlu ve Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın yanı sıra, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli de hazır bulundu.

Eskiyen mevcut okulun yerine toplam 6 bin 250 metrekare alan üzerine 32 derslikli olarak inşa edilecek ve yaklaşık 4 milyon 500 bin liraya malolacak okulun yapımını üstlenmek üzere imzasını atan işadamı Erhan Kurdoğlu'nun, adının da değiştirilmesini istemedi. Kurdoğlu, sadece içine kendisinin yaptırdığına dair bir plaket konulmasının yeterli olacağını söyledi.

Vali Topaca, diğer hayırseverleri de okul yapmaya davet etti. - Kocaeli / Gebze

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ercan Topaca Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title