Haberler

Başçavuş, Kaza Yerini İncelerken Kamyonun Altında Kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Uşak Sivaslı'da İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hüseyin Burhan, kaza ile ilgili inceleme yaparken yaşanan ikinci kazada şehit oldu.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Sivaslı- Uşak karayolunun 28'inci kilometresindeki Uzunoluk mevkiinde meydana geldi. Mustafa Erdem (47) yönetimindeki 64 K 5777 plakalı boş LPG tankeri, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

KAMYONUN ALTINDA KALDI

Şöför Mustafa Erdem'in kolunun kırıldığı kazayla ilgili soruşturma için olay yerine giden Sivaslı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş 43 yaşındaki Hüseyin Burhan ve yanında bulunan jandarma er Baran Ören, inceleme yapmaya başladı. Bu sırada Cihat Kaya yönetimindeki 64 LF 702 plakalı kamyon, kaza yerinin 20 metre ilerisinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kaza alanında inceleme yapan Başçavuş Hüseyin Burhan devrilen kamyonun altında kaldı.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Kaza yerine ihbar üzerine çağrılan sağlık ekipleri Başçavuş Burhan'ın şehit olduğunu belirledi. Ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne götürülen Mustafa Erdem ve Cihat Kaya ile yaralı asker Baran Ören, tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

VİNÇLE ÇIKARTILDI

Çağrılan vinç yardımıyla kamyonun altından çıkarılan Kıdemli Başçavuş Hüseyin Burhan'ın 2 çocuk babası olduğu ve 6 ay önce ilçede göreve başladığı öğrenildi. Kaza sonrası İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Emniyet Müdürü Ogün Toprak ve Sivaslı Kaymakamı Serkan Keçeli, kazanın ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından Sivaslı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hüseyin Burhan'ın cenazesi otopsi için Sivaslı devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivaslı Ören Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Hüdaver GÜLERhudaverguler@hotmail.com:

Komutanımıza Yüce ALLAH tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.

Yanıtla023
0561yucelyilmaz1971@windowslive.com:

meslektaşıma ALLAH tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.

Yanıtla015
MUHAMMET ALİ AKTAŞaktas33aktas@hotmail.com:

kendisini çok çok iyi tanırdım çok iyi bir insandı .... Allah rahmet eylesin derken kederli ailesine baş sağlığı ve metanet dilemekten başka elden bir şey gelmiyor...nur içinde yat kardeşim seni çok özleyeceğim ...........

Yanıtla07
KEÇİÖRENLİ KENANgazete-kecioren@hotmail.com:

ALLAH RAHMET ETSİN ÇOK ÜZÜCÜ BİR KAYIP YAKINLARINA VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA SABIR DİLERİM MEKANI CENNET OLSUN ŞEHİTİMİZİN

Yanıtla06
mustafa korkmazkorkmaz-064@hotmail.com:

yol çalışması bitmeyen yolun can alması da bitmiyor. allah rahmet eylesin

Yanıtla01
yener memişyenermemiis@gmail.com:

allah rahmet etsin ailesinin başı sagolsun allah sabır versin

Yanıtla00
yusuf şahinyusuf_1979_25@hotmail.com:

yüce allahtan, rahmet,diliyorum ahllah mekanını cennet eylesin

Yanıtla00
misafirhayat_olum@hotmail.com:

2008-2013 yıllar arasında çalıştım sivaslı' da.allah belalarını versin,becerip bir yolu yapamadılar.hergün kaza olurdu.komutanım gibi kaç kişinin cesedini çıkardık araba içlerinden,dere yataklarında.allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin

Yanıtla00
recep yerlirecepyerli@hotmail.com:

Mevlam rahmet eylesin yakınlarına sabır versin,çok büyük ihmal,yol emniyeti ve aşırı hız...

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title