Haberler

Yaralı Doğana Polis Şefkati

Abone Ol

Bursa'nın Harmancık ilçesinde yaralı halde bulunan doğana polisler sahip çıktı.

Bursa'nın Harmancık ilçesinde yaralı halde bulunan doğana polisler sahip çıktı.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, emniyet ekipleri Yayabaşı Mahalesi'nde devriye gezerken, bir doğanın yaralı vaziyette yol kenarında yattığını gördü. Polisler doğana ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı doğan Harmancık İlçe Emniyet Amirliği'ne getirildi. Kanatları kırık olan doğanın karnı da doyuruldu. Veteriner tarafından da müdahale edilen yaralı doğan geceyi karakolda polislerle birlikte geçirdi.

Harmancık İlçe Emniyet Amiri Habib Arslan, "Devriye esnasında polis arkadaşlarımız tarafından bulunan yaralı doğanı karakolda sıcak bir ortamda koruma altına alarak karnını doyurduk. Yırtıcı bir kuş türü olduğu için ilk başlarda doğana yaklaşmaya korktuk. Ancak bizim sıcak ilgimiz onu mutlu etmiş olacak ki kısa sürede doğana alıştık" dedi.

Doğanın geceyi polislere birlikte geçirdiğini söyleyen Arslan, "Veteriner arkadaşlar tarafından yapılan müdahalenin ardından doğanın durumunun iyi olduğunu öğrendik. Bizler sadece insanların refahı ve mutluluğu için değil tabiatta yaşayan bütün canlıların sağlığı için de çalışıyoruz" dedi.

Yaralı doğan karakolda bir gün geçirdikten sonra İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Yaralı doğanın buradan da Bursa Hayvanat Bahçesi'ne gönderileceği öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title