Haberler

Yaralı Teğmen'den Acı Haber

Güncelleme:
Abone Ol

Edirne'nin İpsala ilçesinde 1 askerin şehit olduğu, 1'i ağır 3 askerin yaralandığı askeri araç kazasında şehit sayısı ikiye yükseldi.

Edirne'nin İpsala İlçesine bağlı Yenikarpuzlu beldesinde, Türkiye Yunanistan sınırındaki İpsala 1. Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı 2. Hudut Bölüğü'ndeki gözetleme kulelerinde nöbet tuttuktan sonra birliklerine dönen askerleri taşıyan araç, Meriç Nehri seddesi üzerinde takla atmış, kazada 21 Yaşındaki Er Mustafa Tuğrul hayatını kaybetmiş, Teğmen Davut Başaran (24) ile erler Ahmet Alpyürek ve Salih Başak'ta yaralanmıştı.

KAZADA AĞIR YARALANDI

Yaralılardan Alpyürek ve Başak kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, Teğmen Davut Başaran ise kazada ağır yaralanarak, Keşan Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınmıştı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Tedavisi devam eden Teğmen Davut Başaran, saat 04.30 sıralarında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Ankara'lı olduğu öğrenilen Davut Başaran'ın cenazesi Keşan Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenikarpuzlu Türkiye İpsala Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

sinan:

allah rahmet etsin

Yanıtla628
3535:

okadarki kutuplaştırmışlarki insanları rahmet etmesini bile teredüt ediyor insan biryandan bizim gençlere leş diyorlar kendilerinkine şehit biryandan mezarlıkları bombalama allah günahlarını affetsin şüphesiz allah herşeyi görendir

Yanıtla720
Hakan as34:

asker azlığından dolayı, yoğun nöbet trafiği , uykusuz kalıyorlar. . Yorum değil vaziyet böyle. . . Buna bir çözüm bulunması lazım. . Ordu profosiyenel olmalı. . Eline silah almamış gençden ne beklenebilir. . iç ve dış düşmanlar her zaman var. . . Etrafımız ateş çemberi bizler takım tutar gibi inatlaşma yüzünden egolarımızdan sıyrılıp , ülke menfaatleri için olanı görüp tek başına iktidar olabileceği seçmeliyiz. . . Suriyeden beter oluruz. .

Yanıtla39
yasar:

Allah rahmet eylesin.

Yanıtla55
Kader oyları Mobil-IOS:

Allah rahmet eylesin. Allah. Bilir işini

Yanıtla37
MARAŞLI:

Şu hale bak barışta ölüyoruz.

Yanıtla62
Eski akp liMobil-IOS:

AKP iktidarında insan ölümü öyle ucuz kiii

Yanıtla33
imamMobil-ANDROID:

muslüman çocuklari anlından vurana allah rahmet degil hesap sorar sedklehu azim

Yanıtla41
ali şenMobil-ANDROID:

Allah şifa versin...

Yanıtla13
Kürt seviciMobil-IOS:

Hakan as34 yorum ishali olmuşsun. Olay Dediğin gibi değil.

Yanıtla31
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title