Haberler

Yardım Olarak Verilen Montun Cebindeki Altınları Teslim Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Beyşehir'de çalışan işçi, bir yardım derneği tarafından kendisine verilen montun cebinde bulduğu 2 altını, dernek görevlilerine teslim etti.

Beyşehir ilçesinde işçi olarak çalışan genç, bir yardım derneği tarafından kendisine verilen montun cebinde bulduğu 2 altını, dernek görevlilerine teslim ederek sahibine ulaşmasını sağladı.

Şükrü Yılmaz (25), Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce 3 ay önce kendisine verilen montu, sabah işe giderken giymeye karar verdi. Montun cebinde 2 adet Cumhuriyet Ata lira olduğunu fark eden Yılmaz, derneğe giderek altınları görevlilere teslim etti.

Görevliler, montu ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere bağışlayan Abdullah Özgürel ile Şükrü Yılmaz'ı dernek binasında buluşturdu.

- "Huzurluyum ve vicdanen rahatım"

Yılmaz, montu giydiğinde cebindeki altınları fark ettiğini belirterek, "Altınları sahibine teslim ettim. Şimdi huzurluyum ve vicdanen rahatım" dedi.

-Dernek aşevi önünde yardımseverlere yapılan uyarı yazısı

-Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı'nın gazetecilere yaptığı açıklama,

-bağışlanan montunda altın bulunan Abdullah Özgürel röportaj

-montta altınları bulan genç Abdullah Yılmaz röportaj

-altınları teslim eden genç ile teslim alan kişinin birbirine sarılması

Kaynak: AA / Güncel

Şükrü Yılmaz Beyşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title