Haberler

Yargıtay Hapis Cezasını Onadı, Transseksüel Öykü Brezilya'ya Kaçtı

Güncelleme:
Abone Ol

Fuhuş için çıkar amaçlı örgüt kurmak ve zorla fuhuş yaptırmak suçlamasıyla yargılanan transseksüel Öykü Evren Özen, Yargıtay tarafından cezası onanınca Brezilya'ya kaçtı.

Bursa'daki Gökkuşağı Derneği Başkanı olan transseksüel Öykü Evren Özen, sosyal medyadaki hesabından, çarptırıldığı hapis cezası nedeniyle hapse girmemek için yurt dışına kaçtığını açıkladı.

"BU ÜLKE İNSANLARA HAYATTA DURMA ŞANSI VERMİYOR"

Fuhuş için çıkar amaçlı örgüt kurmak ve zorla fuhuş yaptırmak suçlamasıyla yargılandığı davada çarptırıldığı 35 yıl hapis cezasının Yargıtay tarafından onanması üzerine ortalıkta görünmeyen Öykü Evren Özen, sosyal medyadaki Rio de Janeiro'dan yer bildirimi yaptığı mesajında, özekle şöyle dedi: "Seçim yapmam gerekiyordu. Ya bu ülkeden gidecektim ya da tutuklanıp hak arayacaktım. Ne yazı ki ülkemde artık adalet kalmadığı için tekrar dönmek üzere ülkemi terk ediyorum. Travesti ve transseksüelleri fuhşa iten de bu toplum ve bu devlet. Bu ülke insanlara hayatta durma şansı vermiyor. Adaletin olduğu bir Türkiye,insan haklarının ve ayrımcılığın olmadığı bir Türkiye diliyorum" dedi.

BANKADAN ÇEKTİĞİ KREDİ İLE CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ

Bursa'da kurulan Gökkuşağı Derneği'nin Başkanı Öykü Evren Özen, yeşil kart ile gerçekleştiremediği cinsiyet değişikliğini, bankadan çektiği kredi ile gerçekleştirip pembe nüfus kağıdı aldı. 2007 yılında düğün yaparak sevgilisi Mehmet Özen ile evlendi. Kurduğu çete ile travesti ve transseksüellere zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklanan ve daha sonra tahliye edilen Öykü Evden Özen, 30 Mart seçimlerinde CHP Bursa merkez Osmangazi İlçesi Belediye Meclisi Üyeliğine aday oldu ancak seçilemedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özen Yargıtay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

akıl:

adi herifmi desem karımı desem nedesem

Yanıtla1215
özel sipariş:

bizi bu hale toplum getirdi diyor. iyi de dünyanın neresine gidersen git eşcinseller çogunlukla fuhuş yoluyla para kazanıyor... biz hollanda gibi olamayız kusura bakma... Toplumun genel ahlak yapısı diye birşey var, sen mi 70 milyona uyacaksın 70 milyon mu sana uyacak !!!

Yanıtla714
japonns memoli:

bir öykü gider bin öykü gelir bitmeziz biz

Yanıtla117
Karadenizden sevgilerle Ali:

saçmalamış. yıllarca dönem dönem her kıtada bulundum. tayland, arjantin, rio, holland, her yerde fuhuş yapıyor bu cinsler. normak hayat içerisinde mümkün değil yaşayamazlar. devamlı iş atıyorlar ona buna salça oluyorlar. devlet yada halkla ilgili değil. erkek kadına dönmeye çalışsada içi gene erkektir o yüzden erkekler gibi rahat duramazlar hep bel altı derdindeler. bak lezbiyenler halk arasında efendice yaşar. işine gücüne bakar ama erkekten dönen asla.

Yanıtla413
ANTİ HERŞEY:

Brezilya da daha çok para kazanır...

Yanıtla89
RİO yolcusu:

BURSA AHLAK POLİSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN bunları bursadan kovaladıkları Rioya gönderdikleri için

Yanıtla314
santral garaj:

Bu travestilerden dolayı santralgarj,beşyol esnafı iş yapamıyorduk.bunları bursaya toplyan gökkuşagı dernegi öykü özendir heryerden toplanıp bursaya akın akın geliyorlardı bursamızın cesur polisleri bunları halt etti iyi oldu

Yanıtla213
BURSALI:

Bu kişilerden dolayı bursada sokaga çıkamıyorduk bursanın en kalabalık gezilecek yerlerinde yollarda her yerde bunlardan vardı RİO ya kaçtıkları iyi oldu

Yanıtla59
ALTIPARMAK:

Bursada altı parmak semine bunlar yüzünden çıkamıyorduk,yolalrda otostopta heryerde bunlar bide hap alıyorlar kimse baş edemiyordu gittikleri iyi olmuş

Yanıtla212
tarslantik:

bursadaki travastilar öyküden çekiniyordu onaları gözetliyordu öykü ablam

Yanıtla58
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title