Haberler

Yarışçılar 3 Saat Alanda Bekletildi

Abone Ol

Gumball 3000 Rallisi İçin Dün THY'ye Ait Özel Uçakla Türkiye'ye Gelen Dünyaca Ünlü Aktör, Aktris ve Top Modeller, Sabiha Gökçen Havaalanı'nda Krize Neden Oldu.

Gumball 3000 Rallisi için dün THY’ye ait özel uçakla Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü aktör, aktris ve top modeller, Sabiha Gökçen Havaalanı’nda krize neden oldu.

5 bin kilometrelik Gumball 3000 Rallisi’ne bu yıl Orlando Bloom, Jason Statham (The Pink Panther), Hayden Christensen (Starwars- Anakin Skywalker) gibi sinemanın ünlüleri ile, top modeller Caprice Bourret ve Jodie Kidd, Xhibit, Jamiroquai’nin solisti Jay Kay, Danny Dyer, Mike Figgis ve Nolan Hemmings gibi isimler katıldı. Yarışa Türkiye’den Kemal Sadıkoğlu ile Alikonur Yarsuvar girecekti.Yarış, Londra--Frankfurt hattında sorunsuz yapıldı.

93 OTOMOBİL ALMANYA’DA

Yarışmacıların hız sınırını aştığı gerekçesiyle Alman Hükümeti yarışmayı yasadışı ilan etti. Yarışmacılara ait Ferrari, Rolls Royce, Bugatti, Lamborgini, Aston Martin marka 93 süper otomobilin Almanya’dan çıkışına izin verilmedi. Alınan karar Türkiye’ye bildirildi. THY’nin Kırıkkale uçağıyla saat 15.00 sıralarında Sabiha Gökçen Havaalanı’na gelen ünlüler uçaktan indirilmedi. 45 dakika bekletilen yarışçılar daha sonra Transit Yolcu Salonu’na alındı. Buradaki bekleyiş 3 saat sürdü. Beklenen izin saat 18.00’de çıktı. Sırayla pasaport kontrolünden geçen ünlü yarışçılar teker teker giriş yaptı. Otomobillerle ilgili sorun ise çözülemedi. Ünlü yarışçılar otobüslerle otellerine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title