Haberler

Yaşbak Takdir Görüyor

Abone Ol

Kartepe Belediye bünyesinde kurulan evde bakım ihtiyacı olan yaşlı, felçli ve kimsesiz yatalak hastalara yönelik başlattığı hizmet (YAŞBAK), her geçen gün büyük takdir görmekte.

Çevre il ve ilçelerinde örnek aldığı Yaşbak Projesi hakkında bilgi alan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da verdikleri hizmetden dolayı ekibi tebrik etti.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikir Işık, Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile birlikte Kartepe'nin tüm bölgeye örnek olan projesi Yaşbak'ı ziyaret etti. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık tarafından karşılanan Işık ile beraberindekiler proje hakkında ayrıntılı bilgiler aldılar. Işık, sosyal sorumluluk anlamında örnek olan projeyi hayata geçiren Başkan Karabalık'ı tebrik etti. İncelemelerde bulunduktan sonra Gönül Bağı Mağazası'na geçen Işık ve beraberindeki heyet 32 ihtiyaç sahibi çocuğu giydirerek sevindirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title