Haberler

Samsun'da, Üzerine Çamur Sıçrattığı Adamı Öldüresiye Döven ve İzleyen Saldırganlara 1,5 Yıl Hapis İstendi

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'da otomobiliyle yoldan geçen saldırgan, üzerine çamur sıçrattığı yaşlı adamı küfür ettiği gerekçesiyle öldüresiye dövmüştü. Savcılık, yaşlı adamı döven ve müdahale etmeyip arabada bekleyen iki sanığın da 1,5 yıl cezalandırılmasını istedi.

Samsun'da otomobiliyle yoldan geçen Cemal İlhan, üzerine çamur sıçrattığı yaşlı adamı küfür ettiği gerekçesiyle öldüresiye dövmüştü. Yaşlı bir adamın darp edilmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede 23 yaşındaki sanık Cemal İlhan hakkında "kasten yaralama" suçundan dava açıldı. İlhan'ın yanındaki Çağrı Yıldırım Durmuş'un da olaya müdahale etmeyip "arabada bekleyerek" suça iştirak ettiği belirtilerek aynı suçtan 1,5 yıla kadar cezalandırılması istendi.

NE OLDU?

Olay 24 Temmuz'da meydana gelmişti. Evinin önünde tıkanan kanalı açmaya çalışan 70 yaşındaki Sebahattin Yılmaz, yoldan geçerken üzerine su sıçratan bir araçtan inen iki kişiden biri kişi tarafından defalarca darp edilmişti.Kamuoyunda büyük tepki uyandıran görüntülerin ardından harekete geçen savcılık, olayın faili Cemal İlhan'ı gözaltına aldı. Zanlı ifadesinin ardından tutuklandı. Yanındaki arkadaşı ise serbest bırakıldı.

Samsun'da, Üzerine Çamur Sıçrattığı Adamı Öldüresiye Döven ve İzleyen Saldırganlara 1,5 Yıl Hapis İstendi

"13 KEZ YUMRUKLADI"

Milliyet'te yer alan habere göre; soruşturmayı tamamlayan savcılık iddianame hazırlayarak dava açtı. İddianamede yaşlı adamı darp eden Cemal İlhan'ın yanı sıra olayı seyreden ve müdahale etmeyen arkadaşı Çağrı Yıldırım Durmuş da sanık olarak yer aldı. Sanık Cemal İlhan'ın mağdur Yılmaz'ı yere yatırarak 13 kez yumrukladığı belirtildi.

"MÜDAHALE ETMEDİ, SUÇA ORTAK OLDU"

Yıldırım'ın olaya müdahale etmeyip arabada bekleyerek yaşlı adamı darp eden sanık ile aynı suçu işlediğini değerlendiren savcılık, iki sanığın da "ruh ve beden bakımından kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten yaralama" suçundan 1.5 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını istedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sebahattin Yılmaz Samsun 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

Zulfikar:

o dayaga adamcagiz dayanamayip olebilirdi. 1. 5 sene cok az. Sorun demekki hakimlerde de var.

Yanıtla015
Oduncu salih:

Keşke bu kararı veren hakimin ve kanun yapımcıların başına gelse o vakit müebbet ceza verilirdi vicdanının ve hukukunuz kurusun

Yanıtla014
Hakan:

Adamlık Dönüp arkaya gücünün yettiği adama saldırmak değil. . '' KUSURA BAKMA AĞABEY DALMIŞIM FARK EDEMEDİM HAKKINI HELAL ET DEYİP VAR MI YAPABİLECEĞİM BİRŞEY DEMEKTİR'' YA NERDE O ADAMLAR HANİ ??

Yanıtla014
Bir dost:

Böyle öküzlerden bu davranışı beklemek çok mantıklı olmaz bence. Bu adama bu şekilde yapan haklı olduğu bir konu da başkasına ne yapmaz.

01
asd:

Vay be 1. 5 yıl sen ne yapmıssen hakıme bırak dokunmayı yan gozle baksan 6 aydan baslıo adamı komaya sokmuslar 1. 5 yıl ıstenmıs oda verılmemıs bıle :) Hani herkes eşitti bumu eşitlik

Yanıtla011
UFUK:

Hükümetin yapacağı en acil iş bu ceza kanunlarını adam akıllı sil baştan düzeltip cezaları ağırlaştırmalı yoksa ülkenin gidişatı hiç iyi değil insanlar cinnet halinde

Yanıtla010
Rok:

en ufak bir suç işleyene bile 10 yıl vercen ki güzel suçsuz bir toplum oluşsun hapishaneleride brezilyadaki venezueladaki gibi yapıcaksın herkes üstüste tıkışıcak kücücuk yere hayatın degerini anlarlar belki

Yanıtla09
NUSRETİNİN:

mahkemede cezayı erteler, hapis yatmadan salıverirler malesef

Yanıtla18
BURCU:

1, 5 YIL, , , YANİ CEZAYA GEREK YOK DEDİLER. . . ÖNÜNE GELEN SAVUNMASIZ İHTİYARLARI DÖVEBİLDİKLERİ KADAR DÖVSÜNLER ARTIK NASILSA CEZASI YOKMUŞ. . YAZIK ÇOK YAZIK. . .

Yanıtla17
ABC İST:

ÇOK AZ. EN AZ 5 YIL YATMASI LAZIM İZLEYENİNDE 3 YIL

Yanıtla15
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title