Haberler

Yaşlı Kadını Alevlerden İtfaiye Kurtardı

Abone Ol

Ataşehir'de bir dairede çıkan yangında mahsur kalan 80 yaşındaki kadını alevlerin arasından itfaiye ekipleri kurtardı.

Ataşehir'de bir dairede çıkan yangında mahsur kalan 80 yaşındaki kadını alevlerin arasından itfaiye ekipleri kurtardı. Yangından kurtarılan yaşlı kadın yerde uzun süre ambulans bekledi.

Ataşehir İçerenköy Karsan sokak 52 numaradaki apartmanın 4. katında akşam saat 18.30 sıralarında yangın çıktı. Diğer apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi. İtfaiye ekipleri diğer dairedekilerin içeride mahsur kalan yaşlı bir kadının olduğunu söylemesi üzerine polis eşliğinde kapıyı açarak daireye girdi. İçeriye giren itfaiye ekipleri yoğun duman ve alevler arasında kalan 80 yaşındaki Emine Varol'u kucaklayıp bahçeye çıkardı. Yaşlı kadın yüzü dumandan islenmiş bir halde üzerine bir battaniye örtülerek apartmanın bahçesine yatırıldı. Emine Varol'un Suna ve Metin Kızılay isimli torunlarının yangın sırasında dışarıda olduğu ve yaşlı kadının evde yalnız kaldığı öğrenildi. Polis ve itfaiye ekipleri yaşlı kadını teselli etmeye çalışırken uzun süre ambulansın gelmesi beklendi. İtfaiye ekipleri yangını tamamen söndürürken olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri alevlerden son anda kurtarılan yaşlı kadını ambulansa koyup Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Varol İçerenköy Ataşehir Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title