Haberler

Yasmin Erbil kimdir? Bikinili fotoğrafını paylaştı!

Güncelleme:
Abone Ol

Yasmin Erbil havuz başında paylaştığı fotoğrafıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Yasmin Erbil bikinisiyle fotoğraf çekildikten sonra sosyal medya hesabından paylaştı. Bu olayın üstüne internet kullanıcıları Yasmin Erbil kimdir diye internette aramaya başladı. Peki Yasmin Erbil kimdir? Kaç yaşında?

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bikinili fotoğrafını paylaşınca bir anda sosyal medyada konuşulur hale geldi. Yasmin Erbil paylaştığı bikinili fotoğrafının altına bir takipçisinden Ramazan ayında olduğumuzu belirten bir tepkiyle karşılaştı. Erbil havanın 30 derece olduğunu belirttiği bir mesajla takipçisine cevap verdi. Peki Yasmin Erbil kimdir? Kaç yaşında? Nerede doğdu?

YASMİN ERBİL KİMDİR?

Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in ikinci evliliğini yaptığı ünlü oyuncu Nergis Kumbasar'dan 2 Aralık 1995 tarihinde, İstanbul'da dünyaya gelen küçük kızıdır. 1989 yılında dünya evine giren Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin Erbil dünyaya geldikten bir yıl sonra yani 1996 yılında yollarını ayırma kararı aldılar.

Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi'nde eğitim görmüştür. Yasmin Erbil'in, Mehmet Ali Erbil'in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil'in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.

Yasmin Erbil, anne ve babasının izinden ilerleyerek reklam yüzü ve oyunculuk kariyeri doğrultusunda ilerlemektedir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Yasmin Erbil Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title