Haberler

Yaz Bitmeden Sunset

Güncelleme:
Abone Ol

Sunset Mayo'da %50 indirim var!

Yaz bitmeden SUNSET, Sunset Mayo'da %50 indirim var. Sizi ayrıcalıklı kılan koleksiyonu ile SUNSET bikini, mayo ve plaj aksesuarları bu yazda ön planda.

SUNSET'te geometrik, leopar ve çiçekli desenler, drapeler, fırfırlar, doğal ve swarovki taşlar, tokalı, kemerli ve transparanlar ile kompine edilmiş ayrıntılar dikkat çekiyor. Tek omuzlu, straplez ve mayokini modelleri, zengin renk ve seçenekleri ile sıcak yaz günlerinde size eşlik ediyor. Farkınızı SUNSET giyerek yaratın! Özenle tasarlanmış SUNSET koleksiyonunda %50 indirim fırsatını kaçırmayın.

Size en yakın SUNSET mağazaları; Ankara: Marmara Forum AVM., Kızılay AVM, Antalya: Altınkum, Havalimanı, Migros AVM., Manavgat, Muratpaşa, İstanbul: Arenapark, Bakırköy, Kıraç Mağaza, Nişantaşı, Olivium AVM., Pelican AVM., Starcity AVM., Starcity AVM., Ora AVM., Whitehill AVM., Caddebostan/Kadıköy, Balıkesir: Liman AVM. seçkin mağazalarda bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title