Haberler

Yenge Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: Narin kaybolduktan birkaç gün sonra telefonumu değiştirdim

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da Narin Güran soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen yenge Hediye Güran, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından "kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklandı. Hediye Güran'ın ifadesinde çelişkili yanıtlar vererek "Narin'in amcası tutuklu Salim Güran ile ilişkim yok. Narin kaybolduktan birkaç gün sonra telefonumu değiştirdim. Cinayet günü Yüksel Güran'ın beni aradığını hatırlamıyorum. Salim ile 25 saniye görüştük ama içeriğini hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

"KASTEN ÖLDÜRMEYE İŞTİRAK" SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan yenge Hediye Güran ile kuzenler Ş.K. ve İ.K. adliyeye sevk edildi. İfadeleri alınana kuzenler Ş.K. ve İ.K. savcılık tarafından serbest bırakıldı. Yenge Hediye Güran savcılık ifadesinin ardından "kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

"NARİN'İN AMCASI SALİM GÜRAN İLE İLİŞKİM YOK"

Öte yandan yenge Hediye Güran'ın ifadesi de ortaya çıktı. Hediye Güran ifadesinde, "Ben olay günü Narin'i hiç görmedim. Yüksel'in evine iki defa gittim ama bir olaya şahit olmadım. Ben eşime ait olan Salim'in kullandığı aracı kesinlikle görmedim" dedi.

"SALİM GÜRAN İLE İLİŞKİM YOK"

Hediye Güran, "Salim'le aranızda herhangi bir ilişki var mı?" sorusuna "Kesinlikle böyle bir şey yoktur" yanıtını verdi. Güran, "Salim Güran'la yaptığı 26 Temmuz'da 13.22'de 25 saniyelik görüşme ve 16 Temmuz'da Salim Güran'ın 4 cevapsız çağrısı, WhatsApp üzerinden 10 Nisan 2024 günü Salim Güran'ın saat 5'te size cevapsız bıraktığı, bu cevapsız çağrılara vereceğiniz cevap nelerdir?" sorusuna, "Cevapsız çağrıları ilişkin diyeceğim yoktur, hatırlamıyorum. 25 saniyelik görüşmeyi tam hatırlamamakla beraber Salim'in eşiyle yaptığımız görüşme olduğunu düşünüyorum" dedi.

"NARİN KAYBOLDUKTAN SONRA CEP TELEFONUMU DEĞİŞTİRDİM"

"Salim'le cevapsız çağrılarla mı haberleşiyorsunuz?" sorusuna Hediye Güran, "Yok öyle bir şey ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum" dedi. Hediye Güran, "Narin kaybolduktan birkaç gün sonra cep telefonumu değiştirdim" dedi.

Yenge Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: Narin kaybolduktan birkaç gün sonra telefonumu değiştirdim

Yenge Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: Narin kaybolduktan birkaç gün sonra telefonumu değiştirdim

Yenge Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: Narin kaybolduktan birkaç gün sonra telefonumu değiştirdim

Yenge Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: Narin kaybolduktan birkaç gün sonra telefonumu değiştirdim

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Narin Güran Diyarbakır Cinayet Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

dikduran adam:

Bİ CEYRANA HERŞEYİ HATIRLARSINIZ AMA DEVLET DEMOKRASİ DENEN SAÇMALIĞIN ESİRİ OLMUŞ

Yanıtla27502
Sezgin Sezgin:

Demokrasiden memnun değilsen Afganistana iltica edebilirsin

303
ismet ewnas:

DEMOKRASİYİ BEĞNMİYORSAN İRAN ORDA YALAH

263
Aykut Kalanoğlu:

Demokrasi Avrupa dahil hemen hemen bütün ülkelerde var kanunlar yasalar onlarda tıkır tıkır işliyor hiç bir suçluya kesinlikle afları yok ! siz şöyle yapın yurt dışından izine gelen gurbetçilerle geldiklerinde konuşun muhabbet edin demokrasi nedir ne değildir suçlular yaptıkları suça göre ne gibi cezalar alıyor onlara sorup öğrenin !

05
Oguz Cetin:

Kesinlikle

14
Cafer Tekinalp:

24 saniye görüştüm ama içeriğini hatırlamıyorum demiş yenge. Saniyesini hatırlayıp ne konuştuğunu hatırlamaması ilginç.

Yanıtla8238
Şenol:

Rusya’da olsa 10 dakikada konuştururlardı tüm köyü öttürürlerdi

Yanıtla3165
Emir Güler:

KESKE NARİNDE KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLSEYDİ 2 GÜN ONCESİNDEN

Yanıtla6128
Erol :

Gülen fotoğraflarını gördükçe içimiz yanıyor

Yanıtla0123
Süleyman Emre Akçay:

Tamam kardeşim üzüldük Allah rahmet eylesin, ama yeter da sıktı artık baydı devamlı görmek, devlet araştırsın bulsun biz mi bulup cezasını vericez. Kesinleştiğinde yaparsın haberini tamam. Ülkede başka haber mi yok.

Yanıtla5449
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title