Haberler

Yeni Aldığı Motosikletle Kaza Yapıp Yaralandı

Abone Ol

- İZMİR'in Tire İlçesi'nde bir minübüs, aynı yönde giden ve aniden şerit değiştirdiği öne sürülen motosiklete çarptı.

- İZMİR'in Tire İlçesi'nde bir minübüs, aynı yönde giden ve aniden şerit değiştirdiği öne sürülen motosiklete çarptı. Kazada motosikleti kısa süre önce aldığı öğrenilen sürücü Hasan Taşkın yaralandı.

Kaza, Tire-Gökçen karayolu Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Tire'den Gökçen yönüne giden Emrah Deniz'in kullandığı 35 HB 7354 plakalı minibüsle, aynı yönde giden ve iddiaya göre aniden önüne geçen Hasan Taşkın'ın kullandığı plakasız motosiklete çarptı. Kazada yola savrulan kasksız olan motosiklet sürücüsü Taşkın yaralandı. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, Taşkın'ı ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Taşkın'ın motosikleti kısa süre önce aldığı öğrenildi. Minibüs şoförü Deniz, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - İzmir / Tire

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Taşkın Emrah Deniz İzmir Tire Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title