Haberler

Yeni Bir Yaşam Filmi

Abone Ol

Yeni Bir Yaşam filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Yeni Bir Yaşam filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Yeni Bir Yaşam, bir erkeğin evini yerle bir ederek kendine yeni bir dünya kurmak için yaptığı dokunaklı olduğu kadar komik bir serüveni anlatmaktadır. George Monroe, balyozu eline aldığı gün büyük bir maceraya girişir. Bu arada da ailesiyle komşularının pek çok farklı düşünü de paramparça eder. Akademi ödüllü aktör Kevin Kline’ın canlandırdığı mimar George Monroe’un yaşamı boyunca tek tutkusu, bir Amerikalının en büyük düşünü gerçekleştirmek, kendi evini inşa etmektir. Denize doğru uzanan o yamaçta kendisine bir sığınak yapabilmeyi düşlemiştir hep... Ama bu düşü ta boşandığı döneme kadar erteleyip durmuş, aşırı çalışarak yalnızca ailesine dostlarına değil kendine bile yabancılaşmıştır. Sonunda George dibe vurur .Artık gidebileceği o uç noktadan başka yer kalmamıştır.Yaptığı plan önceleri çok çılgınca ve uçuk görünür. İçten pazarlıklı komşuları yaptığı derme çatma kulübeyi küçümserler. Yeni yetme oğlu (Hayden Christensen) da ona yardım etmek yerine boşluğa bakıp durmayı yeğler. Bir zamanlar evini, hayallerini paylaştığı eski karısı (Kristin Scott Thomas) duygusal olarak ondan uzaklaşır.Yörede ki yetkililer planlarını sabote etmek ister. Çevresinde ona güven duyan tek kişi bile kalmamıştır. Ama George tüm yaşantısını yenilemek zorunda kalmış olmasına karşın evini yapmakta kararlıdır. Projesini yalnız başına uygulamaya başlar ama bitişik komşusunun seksi genç kızından, eski karısının yeni evliliğinden olma çocuklarına kadar farklı grupların ilgisini çeker. Sonunda George kendine verdiği sözü tutmakla kalmaz,yaralı hayallerinden çok daha büyük bir şeye kavuşur ve bu bir sığınaktan çok daha güçlü birşeydir.

Yönetmen: Irwin Winkler

Senaryo: Mark Andrus

Oyuncular: Jena Malone, Hayden Christensen, Kristin Scott Thomas, Kevin Kline, Kevin Kline

Filmin Türü: Drama, Komedi,

Orijinal Adı: Life As a House

Yapımcı Firma: New Line Cinema [us]

Yapım Yılı: 2001

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 124 dk.

Resmi Sitesi: www.lifeasahouse.com

Dağıtıcı Firma: Umut Sanat

Vizyon Tarihi: 31.05.2002

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title