Haberler

Nurhan Atasoy: Yerim Senin Şeyini

Güncelleme:
Abone Ol

Tarih'in Arka Odası'nda Prof. Dr. Nurhan Atasoy'un evleneceği gerekçesiyle programdan ayrılacağını belirten Murat Bardakçı, ünlü tarihçiyi 'Ti'ye aldı. Atasoy'da tepki göstererek Bardakçı'ya "Yerim senin şeyini" dedi.

Tarih'in Arka Odası'nda Prof. Dr. Nurhan Atasoy'un evleneceği gerekçesiyle programdan ayrılacağını belirten Murat Bardakçı, ünlü tarihçiyi 'Ti'ye aldı.

"YERİM SENİN ŞEYİNİ"

Murat Bardakçı'ya tepki gösteren Nurhan Atasoy "Allah bu çeneyi nasıl vermiş? La gitmem tepende kalırım, vıdır vıdır yerim senin şeyini." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Bardakçı Nurhan Atasoy Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Ayşe Sönmez:

Programdan ayrlmakla. çok iyi yaptınız Sn Atasoy. Geciktiğinizi bile düşünüyorum. Programın sürekli izleyicisim ama artık zanan zaman tahammül edemez oluyorum. MuratBardakçı hem konuyu çok dağıtıyor hem de sataşmaları programın niteliğine gölge dürür hale geldi. Bunu sadece size değil Sn Afyon u''ya ve konuklarına da yapıyor. Daha önce de Pelin Batu ve diğer partnerlerine yaptı. Bardakçı''nın bilgisinden yararlanmak istiyoruz ama programı tamamlayamaz hale geldik. Sn Atasoy''''a saygılar.

Yanıtla00
Fatma İnci Sirmen:

Bu kadar değerli bilim insanı , tarihçi ve sanat tarihi eleştirmeni kişiler hakkında yorum yapacak terbiyede değilim tabii ki . Ben onları her cumartesi gecesi dörtgözle bekleyip izliyordum. Fakar Sn. Nurhan Atasoy''un ayrılacağını öğrenince şok geçirdim. Gerçi onun her kanuşmasına mdahale ettiği için Sn. Murat Bardakçı yüzünden zaman zaman programı izlemekten vaz geçesim geliyordu. Şimdi ne olacak? Sn. Nurhan Atasoy''un doldurulmaz yerine kim gelecek. Sizi sevenlere bunu yapmamalıydınız Sn. Nurhan Atasoy. Saygılarımla.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title