Haberler

Yermuk Mülteci Kampındaki Caminin Bombalanması

Abone Ol

Filistin Hamas Hareketi, Suriye'de Filistinlilerin yaşadığı Yermuk mülteci kampının bombalanarak sivillerin öldürülmesi nedeniyle Esed yönetimini kınadı."bir daha tekrarlanmaması gereken iğrenç bir suç" olarak tanımladı.

Filistin Hamas Hareketi, Suriye'de Filistinlilerin yaşadığı Yermuk mülteci kampının bombalanarak sivillerin öldürülmesi nedeniyle Esed yönetimini kınadı.

Hamas'ın Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Usame Hamdan, yaptığı yazılı açıklamada, Esed yönetimine bağlı savaş uçaklarının gerçekleştirdiği saldırıyı

"bir daha tekrarlanmaması gereken iğrenç bir suç" olarak tanımladı.

Hamdan, "Esed yönetimine bağlı savaş uçaklarının Yermuk kampındaki Abdulkadir Camisi'ni bombalaması iğrenç bir suçtur" ifadesini kullandı.

Hamas'ın saldırıların durdurulması için temaslarına devam ettiğini bildiren Hamdan, Hamas olarak Suriye'de misafir olan Filistinlilerin savaşın içine çekilmesini kabul etmediklerini belirtti.

Esed ordusuna ait savaş uçaklarının bugün öğleden sonra Şam'daki Yermuk kampına düzenledikleri bombalı saldırıda 20 kişi ölmüş çok sayıda kişi yaralanmıştı.

Muhabir: Mustafa Habbuş / Gülşen Topçu - Bülent Şahin Erdeğer

Yayıncı: İbrahim Uyar - GAZZE

Kaynak: AA / Güncel

Filistin Suriye Hamas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title