Haberler

Yeşil Alanlarda Bayram Mesaisi

Güncelleme:
Abone Ol

İznik Belediye Başkanlığı tarafından ilçenin çocuk parkları ve yeşil alanlarında bayramın yaklaşmasıyla çalışmalar hız kazandı.

Belediye Başkanı Osman Sargın "Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha temiz ve hijyenik ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak için bir çok nokta da çalışmalarımız hız kazandı" dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Eşrefzada Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmaları devam eden yeşil alan çevre düzenlemesi ve çocuk parkı çalışmalarını yerinde inceledi. Sargın'a burada Eşrefzade Mahallesi Muhtarı Ömer Kocuk, Fen İşleri Müdürü İsmail Acar, Özel Kalem Müdürü Engin Semerci ve mahalle halkı eşlik etti.

BAŞKAN SARGIN'DAN KURBAN BAYRAMI UYARISI

Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında "İlçemizin çeşitli yerlerinde olan bu yeşil alanları sağlıklı nesil yetiştirebilmek için düzenlemelere başladık. İnşallah bu alanların büyük bir bölümü önümüzdeki kurban bayramına hazır olacak. Kurban Bayramında çocuklarımız daha güzel ortamlarda eğlenmeye ve oynama şansı yakalayacak. Buradaki, asıl amaç sanal aleme bağımlı olmayan sosyal aktiviteler içerisinde olan yeni bir nesil in yetiştirilmesi. Bu anlamada parklarımızın hem temizlik işlemlerini gerçekleştiriyoruz hem de böylesine güzel oyun alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile önümüzdeki kurban bayramı içerisinde oluşabilecek kirliliklerin önlenebilmesi için tüm ailelerden, kurban kesecek vatandaşlarımızdan bir istirhamımız olacak. Lütfen belediyelerimizin gösterdiği alanlarda hijyenik ortamlarda kurbanlarımızı keselim. Kurban kesimi sırasında çevre temizliğine özen gösterelim. Temizlik ekipleri geldiği zaman onlara bizzat teslim edelim. Bu yaşadığımız dünya hepimizin, hep birlikte yaşıyoruz. Daha sağlıklı bir dünyada yaşamak için, daha sağlıklı bir nesil in yetişmesi için evlatlarımızın daha sağlıklı, huzurlu olabilmesi için sizlerden temizlik kurallarına uymanızı istirham ediyoruz. Yeşil alanlarında kendi alanlarınız gibi ilgilenmenizi, kendi alanlarınız gibi bakmanızı sizlerden rica ediyoruz.Ben bu vesile ile şimdiden tüm Müslüman aleminin Mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Mahalle halkı da İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurban Bayramı Osman Sargın İsmail Acar İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title