Haberler

Yeşilçam'ın Emektar İsmi Musa Karagöz Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Emektar oyuncu Musa Karagöz vefat etti. Karagöz'ün ölümü, 'Kurtlar Vadisi Pusu' ekibini derinden üzdü. Karagöz'ün, efsane dizinin tüm dekorlarında emeği vardı.

Yeşilçam'ın emekçilerinden oyuncu Musa Karagöz hayatını kaybetti. Sanat camiasına acı haberi ünlü sanatçı Onur Akay verdi.

"VADİ EKİBİ ABİLERİNE AĞLIYOR"

Twitter'da Karagöz'ün fotoğrafını da paylaşan Akay, "Önemli filmlerde rol almış, değerli sinema emekçisi Musa Karagöz'ü kaybettik. Kurtlar Vadisi Pusu ekibi ise, can dostlarına Musa abilerine ağlıyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun tüm dekorlarında emeği olan sinema sanatçısı ve dekor ustası olan sanatçımıza Allah'tan rahmet diler, tüm sevenlerine başsağlığı dilerim." dedi.

ROL ALDIĞI BAZI FİLMLER

Oyuncu, yapım ve sanat ekibi çalışanlarından Musa Karagöz, Semih Kaplanoğlu'nun yönettiği 'Meleğin Düşüşü' adlı uzun metraj sinema filmi, Serhat Karaaslan'ın yönettiği 'Bisiklet', Cahit Çeçen ve Ali Sinan Elmaslı'nın yönettiği 'Tamirci Çırağı' ve Cahit Çeçen'in yönettiği 'Kahpe Devran' adlı filmlerde oyuncu olarak rol almıştı.

VADİ ONA EMANETTİ

Çok sayıda film ve dizide ise sanat yönetmeni olarak görev alan ünlü oyuncu ve dekor ustası Karagöz, Kurtlar Vadisi Pusu'nun tüm dekorlarını yapmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Onur Akay Twitter Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

SORGU HAKiMi:

Bu adam 54 farzi biliyormuydu, , 32 farzi biliyormuydu, , 5 vakit namaz kiliyormuydu, , oruc tutuyormuydu, , icki iciyormuydu, , kumar oynuyormuydu, , hovardalik yapiyormuydu, , , lütfen bunlarin cevaplarini veriniz, , yoksa mahkeme ileriki bir tarihe ertelenecek, , ,

Yanıtla1213
.....mobilWeb@haberler.com:

Belki dizi biterde kurtuluruz

Yanıtla219
Ak Koyunlar VadisimobilWeb@haberler.com:

ArtıkKurtlarvadisiPusu izlemiyoruz. AKP vadisi oldu iyice rotayı şaşırdılar.

Yanıtla129
YAVUZ SULTAN SELİM:

şu trivago reklamını kaldırın yoksa bu haberlerre gırmeyecem

Yanıtla115
Anti yalan:

Mekanı cennet falan değil çünkü bu pis dizi milletin beynini yıkamak bir yana birde hipnoza sokuyordu. . MASON ürünüdür. . Bu diziyi yayınlayan, izleyen, yayınlatan herkes cenneti ancak rüyasında görür

Yanıtla75
Bilal ccc Mobil-IOS:

Allah rahmet eylesin

Yanıtla29
ÖzgemobilWeb@haberler.com:

Allah gunahlarini bagislasin

Yanıtla29
kimmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin

Yanıtla08
tahsin:

allah rahmet eylesin

Yanıtla16
insanmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin ...

Yanıtla07
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title