Haberler

Yılbaşı pastasından tektaş yüzük çıkınca şaşkına döndü! Günün şanslı müşterisiymiş

Güncelleme:
Abone Ol

Amasya'da yılbaşı için satın aldığı pastadan tektaş yüzük çıkan vatandaş şoke oldu. Tektaşın, pastanenin şanslı müşterileri için pastaya koyduğu yılbaşı hediyesi olduğu ortaya çıktı.

Amasya'da yaşayan Gökhan Aksoy, yeni yıl için bir pastaneden pasta satın aldı. Pastanın kesilmesinin ardından içinden yaklaşık 1500 TL değerindeki tektaş pırlanta yüzük çıktı.

TEKTAŞI GÖRÜNCE ŞOKE OLDU

Tektaşı görünce şaşıran Aksoy, pastane sahibini arayınca gerçeği anladı. İşletme sahiplerinin şanslı müşterileri için bazı pastaların içine tektaş pırlanta koyduğu öğrenildi.

Yılbaşı pastasından tektaş yüzük çıkınca şaşkına döndü

"BÖYLE BİR DURUMUN BAŞIMIZA GELECEĞİNİ TAHMİN ETMEMİŞTİK"

Pastane sahibi arayarak teşekkür eden Gökhan Aksoy, "Pastamızdan pırlanta yüzük çıktı. Çok şaşkınlık yaşadık. Böyle bir durumun başımıza geleceğini tahmin etmemiştik. İşletme sahibini arayarak şahsına ve çalışanlarına bu jestlerinden dolayı teşekkür ettik. Amasya'mızda müşterilerine jest yapan böyle bir işletme daha görmedik. Yılbaşında eşimle birlikte bizlere bu mutluluğu yaşatan pastane sahibine teşekkür ediyoruz" dedi.

Yılbaşı pastasından tektaş yüzük çıkınca şaşkına döndü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Aksoy Yılbaşı Amasya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

dadas:

cok şanslıymıssın ben alsam borc senedı cıkardı:)

Yanıtla238
i-rabbani:

noel ve yilbasi adetleri hiristiyanlara aittir müslüman adamin ne isi böyle adetlerle imaniniz zarar görür gider mazallah

Yanıtla1119
CENGO:

YILBAŞI adı üzerinde yılın son ve birleştiği ilk gününde kutlanan yeni yılın gelmesine sevinip eski yılın gitmesi üzerine yapılan birşeydir ve GÜNAH DEĞİLDİR noel 25 aralıkta kutlanır HZ. İSA''nın doğumudur ve müslümanlarca kutlanması günahtır çünkü biz isaya değil öncce ALLAH''a sonra isa HZ. MUHAMMED''e inanırız

54
Gülse:

Cengo kardeşim ne güzel üşenmemiş açıklamışsın ama bence boşuna yorulma, yukardaki arkadaş gibi araştırmadan konuşan , sabit fikirli ve kendini bi şeyler öğrenip sorgulamaya kapamış bir sürü insan var. Ne söylesen nafile.. herkes yanlış bir biz doğruyuz, hatta o kadar harika yaşıyoruz ki müslümanlığımızı haberlerde okuduğumuz cinayet, hırsızlık, dolandırıcılık vb haberler sanırsın türkiye de değil uzayda yaşanıyor..

01
Hoşgörü:

İslam hoşgörü dinidir. Allahın hükümlerini vermek insana düşmez. Allah insana kötülük yapmamayı emretmekle birlikte ucu açık ve sizin gibi mahluklar tarafından yanlış yorumlanabilecek emirler vermiştir.

00
KARŞI PASTANE:

PASTALAR KARIŞTI DEMİYORLARDA, SÜPRİZ DİYORLAR HE HE 100 LİRALIK PASTAYA 2000 LİRALIK TEKTAŞ KOYDULAR HE

Yanıtla1314
yanlız adam:

bu şanslar bi beni bulmuyor bana da bir şans çıksa da borçlarımı kapatsam ner de o günler

Yanıtla521
FOSSO NECDET:

UMUT İYİDİR YEĞENİM

110
.:

haklısın necdet dayı umut olmadan yaşanılmazda.

00
NK:

Reklamı güzel yapmış

Yanıtla414
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title