Haberler

Yıldırım İsabet Eden Asker Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Siirt'te Piyade uzman çavuş olarak vatani görevini yapan Kemal Dursun isimli asker, yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Siirt'te Pervari ilçesi Doğanca köyü üs bölgesinde vatani görevini yapan Kemal Dursun, yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

YILDIRIM ÇARPTI

Olay, önceki gün Pervari ilçesi Doğanca köyü üs bölgesinde meydana geldi. Piyade uzman çavuş Kemal Dursun (24) görev esnasında iken yıldırım çarpması sonucu ağır yaralandı.

HAYATA VEDA ETTİ

Kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesi yoğun bakın ünitesinde tedavi gören Kemal Dursun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Cenaze, yapılan otopsisinin ardından sabah saatlerinde Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'na getirilerek burada basına kapalı düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı. Şehit askerin Bitlis nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Dursun Doğanca Pervari Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

adem gökçe:

vay be birlikte görev yaptıgım komutanım şehit olmuş çok üzüldüm mekanı cennet olsun topragı bol olsun ailesine baş saglıgı dilerim çok iyi bir komutan dı

Yanıtla00
CEYŞÜL İSLAM(İSLAMIN ASKERİ):

MEKANI CENNET, TOPRAĞI NUR, YOLDAŞI YÜCE YARATAN VE ONUN SEVGİLİ RESULÜ YÜCE İSLAM PEYGAMBERİ OLSUN DER KEDERLİ AİLESİNE YÜCE YARATANDAN SABIR, METANET VE BAŞSAĞLIĞI, DELERANNE VE BABASININ ELLERİNDEN ÖPERİM. YÜCE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN VE ONUN ŞANLI ORDUSUNUN BAŞI SAĞ OLSUN. MEKANIN CEENET OLSUN BENİM KAHRAMAN ŞEHİDİM.

Yanıtla00
KÜRSAT:

son zamanlarda nedense hep dünyada bu yildirim bizim askerlere düsüyor cok seviyor anlasilan yildirim bizim askerleri yoksa bu yildirim basska yildirimda yukaridaki yildrima iftirami atiyorlar bu konu muallak arastirmak lazim

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title