Haberler

Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti : 1 Yaralı

Abone Ol

Haber-Kamera.Olay, saat 18.00 sıralarında Laleli'de bulunan Fethibey Caddesi üzerinde meydana geldi.

Fatih'te 'yol verme' yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü

Abdulhamit Tayfur isimli sürücü kavga ettiği başka bir sürücü tarafından bacaklarından vuruldu

Bacaklarına isabet eden 2 mermi ile yaralanan Tayfur, tedavi altına alınırken polis kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK - İstanbul DHA

Olay, saat 18: 00 sıralarında Laleli'de bulunan Fethibey Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 GL 4303 plakalı aracın sürücüsü Abdulhamit Tayfur(38) Ordu Caddesi'nden Fethibey Caddesine doğru dönerken ters yönde gelen bir sürücüyle çarpışmak üzereyken son anda durdu. Tayfur, ters yönden gelen sürücüyü uyararak geri gitmesini istedi. Ancak sürücü bu durumu kabul etmeyince Tayfur ile henüz kimliği belirlenemeyen sürücü arasında tartışma yaşandı. İkili arasındaki sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü ve kimliği belirsiz sürücü silahını çıkararak Tayfur'un iki bacağına da birer el ateş etti. Olay yerinden aracıyla hızla uzaklaşan saldırgan kayıplara karışırken, kanlar içinde yere yığılan Abdulhamit Tayfur, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri silahlı saldırganın yakalanması için arama başlattı. Bacaklarından yaralanan Tayfur'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Fethibey Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title