Haberler

Yol verme tartışmasında kan aktı! Tır ile otomobil arasına sıkışan sürücü hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'un Kavak ilçesinde yol verme nedeniyle çıkan tartışma sırasında Mustafa Demir'in hareket ettirdiği tır ile kendi otomobili arasında sıkışan Adem Kaya, yaşamını yitirdi. Olayın ardından Demir gözaltına alındı.

Kavak ilçesi Toptepe mevkisinde dün gece, 55 SB 560 plakalı tırın şoförü Mustafa Demir ile BJ-090-RX Fransa plakalı otomobilin sürücüsü Adem Kaya (65), yol verme tartışmasında birbirlerine korna ve selektör yaptı. Kaya, Üçhanlar mevkisine geldiğinde otomobilini emniyet şeridine çekip, inerek tır şoförünü beklemeye başladı. Demir de bir süre sonra bölgeye geldi.

Yol verme tartışmasında kan aktı! Tır ile otomobil arasına sıkışan sürücü hayatını kaybetti

TIR İLE OTOMOBİL ARASINA SIKIŞTI

Aracındaki tır şoförü ile aşağıdaki Kaya arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mustafa Demir'in hareket ettirdiği tır, Adem Kaya'ya çarptı. Tır ile otomobil arasında sıkışan Kaya, yaralandı.

Yol verme tartışmasında kan aktı! Tır ile otomobil arasına sıkışan sürücü hayatını kaybetti

TIR ŞOFÖRÜ GÖZALTINDA

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Kavak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaya, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Olayın ardından tır şoförü Mustafa Demir, gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Demir Mustafa Demir Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

I D:

Bende turkiyeye geldigimde çok başıma geliyor alman plakasiyla kaza yapınca abi durumum yok odeyecek almancisin diyor zor işimiz burda almanyada yabancı diyorlar turkiye gelince almanci nasil değişir düzen bilmiyorum memleketim vatanim vatan

Yanıtla95154
bilirkişi:

Çok da takma kardeşim. Türkiye'de yaşayanların hepsi, belirttiğin zırzoplardan değil. Gerçekten iyi insanların sayısı da az değil. Medeniyetten pay aldıkça daha iyi olacak inşallah.

27224
bilirkişi:

Tannrı'dan rahmet diliyorum ölen kardeşimize. İlyas Salman'ın "Sarı Mersedes" filmini izleseydi ,belki yaşanmayacaktı böyle üzücü bir durum.

Yanıtla8739
Yavuz sivas:

Valla en iyisi la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim deyip yola devam etmek

Yanıtla3119
Musti:

Benim Türkiyem burası.

Yanıtla649
Orcun Yazicioglu:

bu gurbetçileri ülkeye sokmayacaksın. gitsinler para için terkettikleri ülkede kalsınlar.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title