Haberler

Yolcu otobüsü, yol kenarında cayır cayır yandı

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'da Ula-Akyaka yolu Sakar rampası mevkisinde alev alan yolcu otobüsü, cayır cayır yandı. Otobüsü içinde bulunan 11 yolcu, şoförün dikkati sayesinde kurtuldu.

Muğla'da yolcu otobüsünde çıkan yangın, yolcular tahliye edildikten sonra söndürüldü.

DUMAN ÇIKMAYA BAŞLADI

Sakarya- Marmaris seferini yapan İhsan Çelik idaresindeki 35 PK 671 plakalı yolcu otobüsünden, Ula-Akyaka yolu Sakar rampası mevkisinde duman çıkmaya başladı.

Cayır cayır yanan otobüsteki yolcular, şoförün dikkati sayesinde kurtuldu

OTOBÜS ŞOFÖRÜ YOLCULARI TAHLİYE ETTİ

Durumu fark eden sürücü, otobüsü durdurarak 11 yolcuyu tahliye etti. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında, otobüs kullanılamaz hale geldi. Yolcular, başka bir otobüsle yollarına devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Marmaris Sakarya Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

YSNOKR:

Mazota hergün zam yaparsanız milletin belini bükerseniz otobus sahipleride ucuz yollu yanmış yağ 10 numara yağlarda çare aramaya başlar buda işte ALLAH KORUSUN yolcular içindeyken araçın yanmasına vs vs vs.

Yanıtla016
murtaza:

zaten mazota zam gelsede çoğu otobüs firmaları da biletlere zamı yavaştan yavaştan yapıştırıyor. 10 numara yağ alıyorlar ama en dandiğini alır kullanırsa ucuz etin yahnisi misali büyük zarara uğratıyor milli servet yazık

00
misafir:

o yol inerkende cikarkende araclarin motorunu bayagi bir bayagi bir zorluyor, iptal edilip tünel yapilmasi gerekir. o yolda cokda ölümlü kazalar oluyor

Yanıtla15
duran tekerlek:

metro mu :D

Yanıtla00
cabbar:

kesin

00
gençosmanlı:

ilgili birimler yeterince araştırma yapıp önlem alınması için çaba sarfediyormu yoksa ölen öldüğüilemi kalacak sorumlu kim olacak insan hayatı bu kdar ucuzmu herkesin elini vicdanına atıp sorunun biran evvel cözülmesi gerekiyor 1 değil 2 değil önlem alınması için insanların can vermesim igerek yetkililer nerdesiniz

Yanıtla00
birisi:

ya arkadaş firmaların kazandıkları para daha önemli kimin umrunda kim ölmüş kim kalmış nasılsa ateş düştüğü yeri yakar.

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title