Haberler

Yolda Yürürken Maganda Kurşunuyla Yaralandı

Abone Ol

Konya'da 35 yaşındaki Emine Gürsoy, yolda yürürken kim tarafından kullanıldığı belirlenemeyen bir tüfekten çıkan saçmaların hedefi oldu.

Konya'da 35 yaşındaki Emine Gürsoy, yolda yürürken kim tarafından kullanıldığı belirlenemeyen bir tüfekten çıkan saçmaların hedefi oldu. Sol kolu ile göğsünden yaralanan ve hastaneye kaldırılan Gürsoy'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesi İsmail Kaya Caddesi üzerinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Emine Gürsoy, yolda yürürken kim tarafından kullanıldığı belirlenemeyen bir tüfekten çıkan saçmalar vücuduna isabet etti. Sol koluna ve göğsüne isabet eden saçmalarla yaralanan Gürsoy çevredekilerin yardımıyla otomobille Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste yapılan müdehalenin ardından sağlık durumu iyi olduğu belirlenen Gürsoy taburcu edildi.

Polis tüfeğin kim tarafından kullanıldığını belirlemek için olayla ilgili soruşturma başlattı. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Gürsoy Selçuklu Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title