Haberler

Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı Traktör Sürücülerine Trafik Bilgisi Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, traktör sürücülerine trafik kuralları hakkında bilgi verdi. Hasat mevsiminin başlaması ve yollarda traktör yoğunluğunun artması nedeniyle jandarma trafik ekipleri gerçekleştirdikleri uygulamada çiftçileri bilgilendirdi. Yozgat-Boğazkale yolunda traktör sürücülerini durduran ekipler, gece ve gündüz görünürlüğünü arttıran reflektör, sarı flaşör lamba konuları ve genel trafik kuralları hakkında bilgi verdi. Ekipler, römorklardaki eskiyen reflektörleri yenileriyle değiştirdi.

Yozgat Merket İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, traktör sürücülerine trafik kuralları hakkında bilgi verdi.

Hasat mevsiminin başlaması ve yollarda traktör yoğunluğunun artması nedeniyle jandarma trafik ekipleri gerçekleştirdikleri uygulamada çiftçileri bilgilendirdi.

Yozgat- Boğazkale yolunda traktör sürücülerini durduran ekipler, gece ve gündüz görünürlüğünü arttıran reflektör, sarı flaşör lamba konuları ve genel trafik kuralları hakkında bilgi verdi.

Ekipler, römorklardaki eskiyen reflektörleri yenileriyle değiştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Yozgat Merkez Boğazkale Güvenlik Jandarma Yozgat Güncel trafik Tarım Spor Tarım Güvenlik Trafik Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title