Haberler

Yozgat'ta Beşizler Doğum Gününü Kutladı

Abone Ol

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde yaşayan Özlem ve İbrahim Bulut çifti, bir yaşına giren beşizleri için doğum günü partisi düzenlendi.

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde yaşayan Özlem ve İbrahim Bulut çifti, bir yaşına giren beşizleri için doğum günü partisi düzenlendi.

Akdağmadeni İstanbulluoğlu Mahallesi'ndeki evinde gerçekleştirilen doğum günü kutlamasında, üzerinde beşizlerin fotoğrafının yer aldığı pasta kesildi. Beşizlerin doğum gününe Bulut ailesinin bazı yakınları da katıldı. Baba İbrahim Bulut, 5 çocuğunun doğum gününü aynı gün kutlamanın herkese nasip olmayacağını belirterek, "Allah'ım bu duyguyu bize layık gördü. Bunun için sonsuz şükrediyoruz. Evlat sevgisi için 3 sene sabrettik. Allah'ım bu sevgiyi herkese tattırır inşallah" dedi.

Anne Özlem Bulut ise çocuklarının sağlık bir şekilde büyümelerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Beşizler büyüdükçe bakımları daha da zorlaştı. Artık hareketlendiler, tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyorlar, yürümeye çalışıyorlar, düşüyorlar. Beşikten düşmemeleri için önlerine koruma yapıyoruz. Bakıcımız da olmadığı için zorlanıyorum ama en büyük yardımcım kayınpederim. Her şeye rağmen çok güzel bir duygu. Birbirlerinin saçlarını çekmeleri, kavga etmeleri bizi çok güldürüyor. Şuanda da birinci yaş günlerini kutluyoruz, çok mutluyuz" diye konuştu.

Beşizler geçen yıl Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doğmuş ve yaklaşık 3 ay küvezde kalmıştı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akdağmadeni Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title