Haberler

Yozgat'ta bıçaklı saldırı: 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 17 yaşındaki bir genç, cami bahçesinde 14 yaşındaki bir çocuğu bıçaklayarak öldürdü. Bıçaklı saldırıda 2 kişi de yaralandı.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Z.Y. (17), Salih Paşa Camisi önünde sohbet ettiği F.Ü. (14) ve E.G'yi henüz bilinmeyen nedenle bıçakla yaraladı. Şüpheli, kendisini yakalamak isteyen M.L'yi (61) de yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

14 YAŞINDAKİ ÇOCUK HASTANEDE CAN VERDİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan F.Ü, buradaki müdahalenin ardından Yozgat Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. 14 yaşındaki F.Ü, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan şüphelinin alkollü olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

3-sayfa Sorgun yozgat Güncel Hukuk Çocuk Cami Olay Suç Olay Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

I Bor :

Bu bıçaklı yetiştirilen çocukların ana babalarınada hapis cezası verilmeli, yetişen çocuklara bakın hele...

Yanıtla3152
Ejderha Dövmeli Herif:

Kesinlikle babasıda saldırgandır. Genlerine bakın öyle çıkıyor. Şiddetle büyüyen çocuklar katil potansiyeli taşıma ihtimali yüksektir. Tüm dünyada böyle.

Yanıtla145
isa yatar:

Suça sürüklenen çocuk derler 5-6 yıl sonra çıkar bu kadar.

Yanıtla110
Köfteci Jardel:

Bıçaklar, ucu çok sivri ve jilet gibi keskin vaziyette imal ediliyor. Bıçakların uçları künt olarak imal edilmeli ve namlu boyları çok uzun olmamalı. Neticede ekmek, peynir falan kesmek için üretilen gereçler bunlar. Savaşa gitmek için değil.

Yanıtla011
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title